Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, divendres amb la UNESCO, a París


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2007 13:56

Laporta firmarà l'acord amb la UNESCO, a París

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta signarà divendres a París el conveni de col•laboració amb la UNESCO, l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura.


El director general de la UNESCO, Koichiro Matsuura, serà l'amfitrió d'aquest acord històric, que es ratificarà divendres a les quatre de la tarda, a la seu central de l’organització a París. Es tracta del primer acord global entre la fundació d’un club esportiu i la UNESCO, en benefici de l’educació universal.

L’expedició blaugrana estarà formada pel president, Joan Laporta, així com també pel vicepresident Albert Vicens, el directiu Antoni Rovira i els executius de la Fundació.

Al matí, el president Laporta i la resta de la comitiva sortiran de Barcelona i arribaran a París cap a la una del migdia. En acabar l’acte de signatura del conveni i dels parlaments oficials, el president del Barça i el director general de la UNESCO atendran els mitjans en roda de premsa. Serà el mateix divendres al vespre que l’expedició tornarà a Barcelona.

Les bases de l'acord

Amb aquest acord, el Barça i la UNESCO preveuen cooperar en la promoció dels valors de l’esport en temes com el racisme i la violència; la promoció de l’esport mitjançant la sensibilització contra el dopatge; el foment de la inclusió social i l’alfabetització dels més vulnerables, i la creació d’una Càtedra de les dues entitats en educació i ciutadania.
Laporta firmarà l'acord amb la UNESCO, a París
un any després
Després d'haver signat fa un any amb l'UNICEF a Nova York, el Barça signa una nova aliança estratègica per reforçar el 'Més que un club' al món.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana