Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Barça-Alcoià per a tothom


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.11.2007 18:43

Un Barça-Alcoià per a tothom

www.fcbarcelona.cat


Davant del partit de Copa del Rei amb l’Alcoià, que es disputarà el 2 de gener, el FC Barcelona ha engegat diverses iniciatives per afavorir la màxima assistència possible al Camp Nou.


Amb la intenció que l’accés al Camp Nou en el partit contra l’Alcoià sigui fàcil per a tothom, principalment per als nens i per als col·lectius més desfavorits, el club ha posat en marxa diverses promocions especials.

Fins a 14 anys, 3 euros per entrada

Els nens fins a 14 anys només pagaran 3 euros per l’entrada. Per adquirir aquestes localitats cal comprar una entrada d’adult a les taquilles del club. Hi ha una disponibilitat mínima de 2.000 entrades per a aquesta promoció infantil.

Partit amb compromís social

La Fundació del FC Barcelona donarà entrades gratuïtes a col•lectius desfavorits i organitzacions benèfiques perquè puguin també gaudir l’experiència de viure un partit al Camp Nou.

Una joguina = una entrada

Dins de la campanya 'Un somni per un regal', els participants que van portar una joguina nova en els partits Barça-Madrid de futbol (23 de desembre) i de bàsquet (28 de desembre) i el mateix dia del Barça-Alcoià, rebran un val bescanviable a les Taquilles per una entrada gratuïta per al partit de Copa del Rei del FCB-Alcoià.

D’aquesta manera, es vol fomentar el compromís social, i que els primers col•laboradors en siguin els socis. En cas que els abonats no puguin assistir-hi, és important que alliberin la seva localitat mitjançant el Seient Lliure per fer, així, possible que nens i aficionats blaugrana amb pocs recursos tinguin el seu regal de Nadal amb un partit de futbol en què puguin gaudir de ben a prop de les estrelles del Barça.

Aconseguir una entrada gratuïta

A més, dintre de la campanya de captació de socis de Nadal, per cada alta de soci infantil (de 6 a 14 anys) es rebrà, conjuntament amb el lot de benvinguda, una entrada gratuïta per gaudir d’aquest partit de tornada de setzens de Copa del Rei.

Preus populars

A més de totes aquestes promocions especials, també s'han fixat uns preus més econòmics de les localitats, que oscil•len entre els 10 i els 20 euros, per al públic en general, i entre els 7 i els 14 euros, per als socis. A més, els socis poden gaudir del descompte de soci per a dues entrades (normalment el descompte és només per a una localitat). Cal recordar que, com és habitual, aquest partit és gratuït per als socis amb abonament de la temporada 2007/08.
Un Barça-Alcoià per a tothom
Seient Lliure
El fet que el Barça-Alcoià coincideixi amb dates nadalenques, en què molts socis amb abonament aprofiten per marxar de viatge, i davant el gran compromís social que tindrà aquest partit, es vol que els socis que no puguin assistir al partit alliberin la seva localitat per mitjà del Seient Lliure. Es pot fer a la web del club www.fcbarcelona.cat, trucant al 902 1899 00, als terminals de Servicaixa o bé a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana