Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els Veterans amb la Creu Roja


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.11.2007 15:22

Els Veterans amb la Creu Roja

Àngels Prieto


L’Agrupació Barça Veterans ha presentat avui la II Subhasta Solidària per recaptar fons per a la Creu Roja de Catalunya. Els diners recaptats serviran per comprar joguines dins la campanya de la Creu Roja “Educa per a un món millor”.


Els jugadors veterans del Barça han cedit una sèrie d’objectes personals que es podran comprar al portal d’internet www.ebay.es entre el 19 i el 29 de novembre.

Samarretes de jugadors com Ferrer, Òscar i Zubizarreta, una escultura de Quini i un quadre pintat per Joaquim Brugué són alguns dels objectes que se subhastaran, amb un preu de sortida d’1 euro.

WEB_SUBASTA_07.jpgEl president de l’Agrupació Barça Veterans (ABV), Ramon Alfonseda, ha recordat el vessant solidari de l’Agrupació: “No només ha d’ajudar els exjugadors amb dificultats econòmiques, sinó que també ha d’aportar el seu gra de sorra a la societat catalana”.

Joguines per a un món millor

Els diners recaptats serviran per a la compra de joguines educatives destinades als nens i les nenes amb dificultats, dins el marc de la campanya de Creu Roja Joventut “Educa per a un món millor”. L’objectiu, tal com ha explicat el President de Creu Roja Catalunya, Josep Marqués, és “l’ús dels jocs per transmetre valors solidaris i d’igualtat entre els més petits”. Marqués també ha destacat el paper del FC Barcelona com a altaveu d’iniciatives com aquesta, i ha afirmat: “Per mitjà del Barça, el nostre missatge pot arribar a un ampli sector de la societat”.
Els Veterans amb la Creu Roja

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Spot publicitari
Barça TV ha col•laborat en la difusió de la subhasta solidària amb la producció d’un espot publicitari realizat al Miniestadi. L’anunci es pot veure als llocs web de l ’ABV i la Creu Roja.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana