Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La maqueta de Foster torna al Museu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.11.2007 14:57

La maqueta de Foster torna al Museu

Àngels Prieto


La maqueta del futur Camp Nou, dissenyada per Norman Foster, ja és de nou al Museu del FC Barcelona. La maqueta ha estat exposada fins aquest cap de setmana al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), juntament amb els altres projectes finalistes.


Un cop finalitzada l’exposició 'El Camp Nou 1957-2007... i 10 propostes més' al COAC, la maqueta de l’estudi d’arquitectura Foster + Partners ja torna a ocupar un espai de privilegi al Museu del Barça.

La reproducció en miniatura del projecte de Foster està situada al final de la mostra 'El Camp Nou: 50 anys de batec blaugrana' , que ofereix un recorregut per la història del club, des de la construcció de l’Estadi fins a l’actualitat.

La maqueta és el colofó de l’exposició i mostra una visió de l’estadi del Barça del futur. El director del Museu, Jordi Penas, assegura: “En aquests moments, la maqueta és una de les peces emblemàtiques del Museu i tenir-la aquí farà que ens visitin encara més persones”.
La maqueta de Foster torna al Museu
Ja no es mourà de Museu
Quan finalitzi l’exposició dins la qual s’emmarca la maqueta de Norman Foster, continuarà instal•lada al Museu del club, per tal que tots els visitants puguin veure de prop el projecte del prestigiós estudi d’aquitectura anglès. “La idea –explica Penas- és conservar-la mentre l’estadi es va transformant fins a convertir-se en una realitat, tal com l’ha imaginat Foster”.

Les altres nou maquetes finalistes del concurs internacional per dur a terme la remodelació del Camp Nou han estat retornades als seus respectius bufets d’arquitectura .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana