Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Turisme premia el Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.11.2007 18:32

Turisme premia el Barça

www.fcbarcelona.cat


El govern català ha acordat aquest dimarts concedir la Placa d’Honor de Turisme 2007 al FC Barcelona per la seva contribució a la projecció internacional de Catalunya.La Generalitat de Catalunya ha aprovat aquest dimarts, en acord de govern, distingir el Barça amb la Placa d’Honor per la seva col•laboració en la projecció internacional de Catalunya.

Els motius principals d’aquesta distinció són el fet de lluir el símbol de Turisme de Catalunya a la samarreta del primer equip durant la gira d’estiu, presentar l’oferta turística de Catalunya i del Barça en cada desplaçament de la Lliga de Campions i participar en fires temàtiques.

D’altra banda, el Consorci de Turisme ha valorat que el FC Barcelona s’ha convertit en un reclam turístic, en un referent esportiu a tot el món i en un element identitari, cultural i social.

Marc Ingla, vicepresident blaugrana, ha mostrat la satisfacció i l’agraïment de club per aquest guardó: “Estem molt agraïts. És tot un privilegi poder associar les imatges del Barça i de projecció turística de Catalunya per tot el món”.

Segons el vicepresident, el Barça viu un moment únic quant a la seva projecció mundial. “És un plaer poder treballar amb Turisme de Catalunya perquè se’n beneficiï el nostre país”, ha afirmat.

Per últim, Marc Ingla ha volgut agrair els esforços que fan els responsables de Turisme i del mateix club per activar aquest acord arreu on viatja el Barça.

Turisme premia el Barça
Lliurament a la Nit del Turisme
Aquesta distinció al Barça es convertirà en una realitat en la propera edició de la Nit del Turisme de Catalunya, el 20 de desembre del 2007.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana