Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, amb Sala i Martín


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.11.2007 11:30

El Barça, amb Sala i Martín

Míriam Nadal


Dijous es va presentar, a l’Hotel Majestic de Barcelona, el darrer llibre de reflexions de Xavier Sala i Martín, ‘Converses amb Xavier Sala i Martín’, escrit per Jordi Graupera.


El president Joan Laporta va assistir dijous al vespre a la presentació del darrer llibre de Jordi Graupera, ‘Converses amb Xavier Sala i Martín”. Es tracta d'un recull d’entrevistes en profunditat fetes per l’escriptor, durant mig any, entre dues ciutats: Barcelona i Nova York.

Laporta l'elogia

El president blaugrana va subratllar la seva afinitat amb l’economista. “Xavier Sala i Martín, des que tinc el privilegi de ser el president del Barça, sempre ha estat una part de president, perquè és d’aquelles persones que sempre tinc present. Forma part de la meva consciència. En qualsevol decisió important que he hagut de prendre i hauré de prendre, he pensat sempre en el Xavier i li he demanat consell”, va assenyalar Laporta.

Sobretot, el president va destacar la seva gestió al Barça durant l’estiu del 2006, com a president de la Comissió Gestora. “Va gestionar-ho molt bé, amb molta imparcialitat, sempre respectuós amb la legalitat i, com a president de la Comissió Gestora, va ser un moment brillant pel Barça”.

El record de Sala i Martín

salamartin2.jpgXavier Sala i Martín va destacar un dels molts records d’aquell període. Una experiència que el va fer adonar-se del poder de canviar el món del FC. Barcelona. El record és un nen malalt terminal de la Fundació ‘Make a wish’ que va assistir durant la gira a un entrenament per veure Ronaldinho, però que, després de conèixer-lo, no podia assistir al partit. Finalment, els mecanismes es van moure per tal que el nen pogués assistir al partit del Barça contra els New York Yankees. “Vaig veure el poder del Barça: aquí hi ha un mecanisme, com veu aquesta junta, que és poderosíssim”, va destacar el prestigiós economista.

A més de l’autor del llibre, Jordi Graupera, i de Xavier Sala i Martín i el president Laporta, entre els assistents va destacar la presència dels vicepresidents Alfons Godall i Marc Ingla i els directius Clàudia Vives-Fierro, Albert Perrín i Jacint Borràs.
El Barça, amb Sala i Martín
Altres temes al llibre
En aquesta publicació es tracten diferents temes, des de la Universitat de Harvard, la lluita pel futur de l’Àfrica, fins al present de Catalunya, passant també pel Barça. Un altre dels temes que inclou aquest llibre és la visió de Sala i Martín de la societat americana i la seva anàlisi particular.

Aquest llibre sobre les idees i els pensaments de l’economista ha estat publicat per l’Editorial Dau, dins de la col•lecció "Retrats".


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana