Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Segona millor entrada de la temporada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.11.2007 14:33

Segona millor entrada de la temporada

www.fcbarcelona.cat


82.887 seguidors van presenciar la quarta jornada de la Lliga de Campions dimecres al Camp Nou. A causa de les restriccions de seguretat, unes 7.734 localitats que estaven a la venda no es van ocupar.


Un total de 82.887 aficionats van presenciar, dimecres, el partit de la Lliga de Campions entre el Barça i el Glasgow Rangers, fet que l’ha convertit en la segona millor entrada de la temporada, després dels 89.876 espectadors de l’Atlètic de Madrid.

És una mostra més del suport que l'afició blaugrana està donant a l'equip aquesta temporada, en què no s'ha baixat dels 70.000 espectadors en cap dels vuit partits que enguany s'han disputat al Camp Nou. En aquest cas, la nombrosa afició del Rangers va contribuir també, de manera destacada, al bon aspecte de l'estadi.

7.734 localitats sense ocupar

qm3d5657.jpgTot i el viatge de 20.000 seguidors del Glasgow Rangers, només 6.203 van visitar l'estadi amb les entrades que el club va facilitar al club rival, en compliment de la normativa UEFA. Tenint en compte el nombre elevat d'aficionats rivals que van viatjar sense localitat, el club va tancar, dimarts al migdia, les taquilles. La venda d’entrades va ser exclusiva per a socis i es va fer per mitjà de canals remots: per internet i per telèfon.

A causa d’aquesta restricció, tot i que hi va haver 14.609 alliberacions d’entrades de socis amb abonament complet mitjançant la iniciativa del Seient Lliure —la xifra més alta d'aquesta temporada—, només es van vendre 6.875 d’aquests seient alliberats. Les 7.734 localitats restants —la majoria de les quals s'havien alliberat el mateix dimecres al matí— no es van vendre, atès que no hi va haver prou demanda dels socis, els únics que, per raons de seguretat, hi tenien accés.
Amb aquesta restricció, el club va pretendre que els aficionats escocesos, entre els quals hi havia una àmplia demanda de localitats, no poguessin barrejar-se amb els aficionats locals dispersats per tot el Camp Nou.

Segona millor entrada de la temporada
A mans de la Comissió Disciplinària

Es van detectar uns 60 abonaments de socis del FC Barcelona en mans d’aficionats del Glasgow Rangers. El club ha posat aquests fets en coneixement de la Comissió Disciplinària i ha lliurat els abonaments detectats per si en algun cas s’han vulnerat les disposicions estatutàries, que prohibeixen la cessió onerosa d’abonaments. La Comissió Disciplinària serà, en el seu cas, l’encarregada d‘incoar i seguir els expedients oportuns per aclarir aquests fets pel que fa a cadascun dels casos.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana