Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Thuram transmet la seva experiència a la Masia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.11.2007 12:38

Thuram transmet la seva experiència a la Masia

Miriam Nadal


Lilian Thuram va ser el protagonista de la residència de la Masia, dilluns al vespre, en una xerrada en què va explicar la seva experiència professional i personal als joves del planter.


Lilian Thuram, de 35 anys, va ser dilluns a la Masia amb un objectiu concret: fer arribar la seva experiència als esportistes que hi resideixen. Per una banda, el seu bagatge professional, i, per l’altra, la seva actitud vital, és a dir, com és Lilian Thuram fora de la gespa.

Les fórmules de l’èxit

qm3d3431.jpgDurant una hora i mitja, el francès va explicar, a uns 60 nens de la Masia, que ser bon jugador de futbol va estretament lligat a l’educació. I és que paraules com “respecte”, “lideratge”, “humilitat” i “formació” van ser pronunciades amb força per Thuram.

Sobretot, el central va demanar als joves blaugrana que es qüestionin sempre tot el que viuen, en el dia a dia i també el que passa a la gespa. «Per mi, “perquè” és una paraula molt important per entendre les coses. Crec que cada cosa té una explicació i la paraula clau és “perquè”», va subratllar Thuram.

Els futbolistes influeixen

qm3d3412.jpgEl defensa va reconèixer que activitats i xerrades informals com la de dilluns són bàsiques per al paper influent que tenen els futbolistes, així com altres agents que tenen ascendència sobre els nens i els adolescents: “Crec que és molt important per als joves parlar amb els jugadors més grans per captar i entendre les coses de la vida i del futbol. No es fa i és important fer-ho. A mi m’agrada parlar amb la gent gran perquè tenen experiència. Una paraula et fa entendre moltes coses."


Thuram transmet la seva experiència a la Masia

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Oier i Iniesta
Un dels futbolistes de la Masia que va assistir a la trobada amb Thuram va ser el tercer porter del primer equip i el porter del filial, Oier Olázabal. El d’Irun no es va perdre cap de les contundents respostes d’un Lilian Thuram que va ser clar: “Us heu de fixar en Andrés Iniesta com a jugador però, sobretot, com a persona”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana