Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Soriano, a Zuric


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.11.2007 19:16

Soriano, a Zuric

www.fcbarcelona.cat


Ferran Soriano participa aquest dilluns en l’Internacional Football Arena a Zuric. Es tracta d’una trobada que se celebra dues vegades a l’any, una, a Suïssa, i l’altra, a Beijing, i que aplega els responsables principals de l’elit del futbol.


El vicepresident econòmic del FC Barcelona ha estat un dels ponents de la jornada que aplega diferents responsables d’entitats futbolístiques i altres agents de l’elit del futbol. Soriano ha participat, concretament, en dues xerrades: una sobre la responsabilitat social en el futbol (Football and social responsibility. "Who is to ensure financial fair play in football, a multi-million  business?") i una altra sobre el model de gestió dels clubs de futbol (Elixir of life or undertakers? "Investors are taking over our clubs. Clubs caught between market forces. Mezzanine finance and private investors").

Defensa del model blaugrana

Soriano ha defensat el model de club del Barça. Per una banda, com a model de propietat: un club associatiu i propietat dels seus socis, els quals escullen els seus màxims responsables. Per l’altra, també ha explicat el model de gestió moderna i professionalitzada de l’entitat i ha exposat el seu compromís social com una de les qüestions principals i característiques que diferencia el Barça d’altres clubs. El ‘Més que un club en el món’ s’ha d’expressar en paraules i avalar amb fets.

Tenint en compte els diferents models de gestió dels clubs de futbol avui en dia, com, per exemple, els de la Lliga Anglesa, amb l’arribada de nous inversors, un dels temes plantejats en aquest fòrum ha estat si aquest model, el del Barça, pot competir davant d’altres fórmules de gestió.
Soriano, a Zuric
Trobada de grans clubs

També hi participen l’exresponsable de l’Arsenal, David Dean, i el mànager del Chelsea, Peter Kenyon, entre altres ponents.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana