Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Hem donat exemple de cultura democràtica”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.05.2008 18:08

“Hem donat exemple de cultura democràtica”

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta ha comparegut per fer una declaració institucional davant de la sol·licitud formal del vot de censura que es va produir dijous a la tarda.


A continuació us reproduïm la declaració integra del president Joan Laporta:

- Davant de la sol·licitud formal del vot de censura, comparec per fer una declaració institucional per anunciar que aquest matí he sol•licitat al president de la Federació Catalana de Futbol que designi el delegat que haurà de presidir la Mesa del vot de censura.

- La Junta Directiva i jo com a president hem mantingut durant tots aquests darrers dies una actitud de màxim respecte envers el procés de recollida de signatures favorables a la moció.

- Hem donat exemple de la nostra cultura democràtica i en seguirem donant durant tot el procés.

- Vull transmetre el meu absolut respecte envers tots els socis que han donat el seu suport als promotors de la moció.

- La Junta Directiva seguirà vetllant perquè tot aquest procés continuï sent exemplar des del punt de vista democràtic.

- En aquest sentit, donarem tot el suport que sigui requerit des de la Mesa del vot de censura, que serà la responsable de promoure i controlar el procés. Demanem el màxim respecte envers els seus membres i les seves decisions.

- Estem convençuts que la Mesa articularà totes les garanties necessàries per vetllar per la puresa del procés.

- Que aquest procés segueixi sent un exemple des del punt de vista democràtic és necessari per al prestigi del FC Barcelona.

- La cultura democràtica és un dels valors més preuats del barcelonisme i hem d’aconseguir que surti encara més reforçada davant d’aquesta nova prova.

- En cas que la Mesa admeti la sol•licitud del vot de censura, després d’haver-ne comprovat la validesa de les signatures i la seva adequada motivació, segons es preveu a l’article 49.4 dels Estatus del FC Barcelona, jo com a president defensaré la feina feta durant el nostre mandat.

- Perquè estem convençuts que el balanç de la nostra gestió durant aquests cinc anys en l’aspecte esportiu, econòmica i social és bo, la història ens avala en aquest sentit, i, per tant, creiem fermament que ens mereixem completar el nostre mandat.

- I tenim la il•lusió, la força, les ganes i les capacitats per seguir dirigint el Barça.

- En tots aquests anys hem actuat amb la màxima honradesa, amb fidelitat als nostres ideals, i hem afrontat sempre de cara els riscos propis de les decisions que hem hagut de prendre.

- Ens sentim orgullosos d’haver impulsat la transformació i modernització del club, d’haver-lo tornat a la primera línia mundial i d’haver donat a conèixer a tot el món els valors que el FC Barcelona representa i defensa.

- Ens sentim orgullosos també d’haver donat la solidesa econòmica i social necessària per a garantir la viabilitat futura del club.

- Avui el FC Barcelona està molt millor que quan el vam agafar l’any 2003. La motivació que tenim avui és seguir treballant amb intensitat aquests dos anys per a aquest club i per a tots els barcelonistes amb un únic objectiu: deixar al pròxim president un club amb uns fonaments prou sòlids perquè ho pugui fer molt millor que nosaltres.

Visca el Barça i Visca Catalunya!
“Hem donat exemple de cultura democràtica”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana