Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ajornament de l’amistós a Aràbia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.05.2008 18:41

Ajornament de l’amistós a Aràbia

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i l’Al Ittihad Club han arribat avui a un acord per tal d’ajornar el partit amistós que s’havia de disputar el dia 26 a la ciutat de Jeddah, a l’Aràbia Saudita.


Les raons de l’ajornament han estat les absències de jugadors causades, principalment, per un seguit de lesions que han reduït considerablement la llista de futbolistes del primer equip del FC Barcelona disponibles per a aquest compromís.

Conscients de la importància d’aquest partit per als seguidors i, per tal de complir amb les expectatives creades, ambdós clubs s’han compromès a disputar el partit durant la propera temporada, en què s’estarà en disposició de presentar els seguidors del Barça a l’Aràbia Saudita una proposta més completa.

El dia exacte del partit encara no s’ha fixat a causa del fet que encara es desconeix el calendari esportiu. En tot cas, ambdós clubs han acordat que aquest partit serà el primer amistós que el FC Barcelona jugarà a l’estranger la propera temporada, comptant a partir del mes de setembre. Per a aquesta nova data es mantindran les condicions pactades en el present acord.
Ajornament de l’amistós a Aràbia


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana