Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Hi haurà renovació”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

18.05.2008 23:55

“Hi haurà renovació”

David Saura


En l’entrevista a TV3, Joan Laporta també ha parlat de futur. Ha explicat que ja s’està treballant en un nou cicle esportiu, com es va fer el 2004, amb un gran nombre d’incorporacions. “Hi haurà renovació”, ha resumit.


Després de repassar els esdeveniments de les últimes dues temporades , Joan Laporta també ha parlat dels plans de futur del club. Sense entrar a parlar de noms propis –“ja veurem quins són els jugadors que se’n van i els que es queden”, ha dit- ha garantit que aquest estiu “hi haurà renovació”.

Com a l’estiu del 2004

laporta_tv3_x2x.jpgEn aquest sentit, ha pronosticat que la plantilla de la temporada que ve viurà uns canvis similars als que es van produir a l’estiu de 2004, quan es van incorporar set jugadors: “Reforçarem la línia defensiva, la mitja i la davantera. Estem planificant un nou cicle. El 2004 va venir un gruix important de jugadors. Busquem l’equilibri i no noms; busquem jugadors que donin un alt rendiment.”

L’elecció de Guardiola

Joan Laporta ha garantit que el nou tècnic del Barça “tindrà un equip que retornarà l’alegria al barcelonisme”. Sobre l’elecció de Pep Guardiola, de qui ha destacat “la humilitat” mostrada agafant el Barça B a la Tercera Divisió, ha explicat que es tracta d’un tècnic “amb conviccions, amb un estil, una filosofia i una idea de joc que compartim. Guardiola transmet il·lusió i treball.”
“Hi haurà renovació”
“Tenim força i il·lusió”
En el tram final de l’entrevista, el president del FC Barcelona ha afirmat que “ens estimem el Barça i Catalunya; tenim la força i la il·lusió per continuar dedicant els millors anys de la nostra vida dirigint el Barça amb humilitat i responsabilitat.” Instants abans, ha assegurat: “Tenim experiència per fer-ho. Encara ens queda mandat i tenim il·lusió per acabar un mandat sencer.”

Per últim, ha recordat que “tot el que fem és perquè volem que el proper president del Barça es trobi un club millor del que ens vam trobar nosaltres el 2003. Això és estimar el Barça amb generositat.”


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana