Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Manchester: dues reunions internacionals


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.05.2008 19:06

Manchester: dues reunions internacionals

www.fcbarcelona.cat


Manchester ha estat el centre de dues reunions importants: dimarts, el Board de la European Clubs Association, i avui, dimecres, el Consell Estratègic de la UEFA.


Aquest dimarts es va celebrar a Manchester una reunió del Board de l’European Association Clubs (ECA). En aquesta cita de l’organisme s’ha definit conjuntament l’estratègia a seguir com a associació. Uns paràmetres que es presentaran en la propera assemblea general, que se celebrarà a mig estiu.

Així doncs, definir l’estratègia conjunta i reforçar el paper decisiu del diàleg social dels diferents agents actius del món del futbol han estat els dos puntals de la reunió de la ECA.


Dimecres, Comitè Estratègic de la UEFA

Com a membre del Comitè Estratègic de la UEFA, Joan Laporta ha estat aquest dimecres a la reunió de l’organisme, també a la ciutat anglesa. En el mateix espai, el president del FC Barcelona ha presentat, en qualitat de vicepresident de l’ECA, aquesta associació i els seus objectius.

A més, en aquesta trobada de la UEFA s’ha posat l’èmfasi en l’especificitat del futbol, és a dir, en aspectes bàsics com l’autoregulació en temes de l’esport. Les llicències dels clubs, els controls sobre la propietat de les entitats i la protecció dels planters, entre altres temes, han format part del debat. Un esdeveniment que se celebra periòdicament per consolidar la relació de la família del futbol. 
Foto: Philippe Woods
Foto: Philippe Woods
Sopar a Manchester
Aquesta nit a Manchester se celebra la Final de la Copa de la UEFA entre el Rangers i el Zenit de St. Petersburg. Ahir la delegació blaugrana va assistir a un sopar oficial de la UEFA per aquest motiu a la ciutat anglesa, seu del compromís.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana