Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Balanç de la Llotja Oberta


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.05.2008 12:18

Balanç de la Llotja Oberta

www.fcbarcelona.cat


Aquesta temporada, la Llotja Oberta ha atorgat a més d’un centenar de socis l’ocasió de viure un partit de futbol des d’una zona de privilegi. Aquesta iniciativa permet que deu socis presenciïn des de la zona presidencial un dels partits de Lliga.


L’elecció dels guanyadors s’ha realitzat mitjançant sorteigs periòdics davant de notari entre tots els socis que compleixen les condicions de ser majors d’edat, tenir les quotes abonades i el carnet renovat amb la fotografia, no haver estat sancionats pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència i no haver estat premiats en les últimes tres temporades.

fcb-r.madrid.jpgAquesta ha estat la setena temporada en què es du a terme la Llotja Oberta i la primera en què s’obre la Llotja als socis júniors. Vuit socis i sòcies d’entre 14 i 18 anys van poder presenciar des de la zona presidencial el partit de Lliga que coincidia amb les dates nadalenques, que enguany va ser el clàssic entre el FC Barcelona i el Reial Madrid.

La llista de guanyadors de la Llotja Oberta es pot consultar al lloc web del club, a la secció de Socis i dins l’apartat d’Avantatges i Serveis.
Balanç de la Llotja Oberta
També al Palau Blaugrana
Davant l’èxit que ha tingut la Llotja Oberta al Camp Nou, la iniciativa s’ha ampliat al Palau Blaugrana. Així, un total de 30 socis han gaudit aquesta temporada del privilegi de viure un partit de bàsquet des de la Llotja. Per inscriure’s en el sorteig de la Llotja Oberta del Palau només cal anar a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) i portar el carnet de soci.
De cara a la temporada vinent, es realitzarà un sorteig davant de notari cada mes per saber quins són els socis i les sòcies premiats que gaudiran d’un partit del Barça de bàsquet des de la Llotja.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana