CatalÓ

Salta el menu

Men˙ d┤idiomes


Les paperetes, lliurades


Torna a l┤inici de la plana

Contingut

Enllaš al contingut associat

Club

13.05.2008 20:00

Les paperetes, lliurades

www.fcbarcelona.cat


Ja han estat lliurades als socis Oriol Giralt i Christian CastellvÝ les 11.764 paperetes que, segons els Estatuts, el club els ha de facilitar per justificar els suports necessaris per presentar el vot de censura que van anunciar.


Els socis senyors Giralt i CastellvÝ disposen ara d’un termini de 14 dies hÓbils, a comptar des de dimecres, per presentar a la Junta Directiva la solĚlicitud formal de vot de censura i adjuntar-hi les paperetes amb els suports necessaris.

Els suports

El nombre de suports necessaris Ús de 5.882 socis i s˛cies, l'equivalent al 5% dels socis i s˛cies amb dret a vot que hi havia al club el dia 9 de maig de 2008, o de 1.829 socis i s˛cies compromissaris, l'equivalent al 50% dels compromissaris i compromissÓries en el mandat vigent.

Requisits

Els socis i les s˛cies que poden donar suport a la peticiˇ han de ser majors d’edat i no estar legalment incapacitats o incapacitades; han de tenir una antiguitat mÝnima com a soci o s˛cia d’un any, i no han de tenir suspesa la condiciˇ de soci.
Les paperetes, lliurades
Carta de la Junta Directiva
Els senyors Giralt i CastellvÝ han rebut juntament amb les paperetes una carta del secretari de la Junta Directiva, el senyor Xavier Cambra, en quŔ se’ls explica amb detall tots aquests criteris a seguir segons els Estatuts del club.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barša


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pÓgina web Ús l┤˙nica oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l┤inici del contingut d┤aquesta plana
Torna a l┤inici de la plana