Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ja es coneixen els nous compromissaris


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.04.2008 12:17

Ja es coneixen els nous compromissaris

Aleix Santacana


Aquest divendres al matí s’ha celebrat, a la Sala París, el sorteig de compromissaris per a les temporades 2008-09 i 2009-10. Un total de 3.195 socis assumiran la condició de compromissaris de cara a les pròximes assemblees.


El vicepresident del Futbol Club Barcelona, Albert Vicens, i el secretari del club, Xavier Cambra, han presidit el sorteig que s’ha efectuat aquest divendres al matí a les instal•lacions blaugrana. Joan Carles Ollé, notari de Barcelona, n’ha certificat la validesa.

El procés, pas a pas

Abans d’iniciar el sorteig, Antonio Alegre, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, ha fet una breu explicació del programa informàtic que s’ha utilitzat per dur-lo a terme i n’ha garantit la seva eficàcia.

Per Alegre, el més important "és que el sorteig sigui plenament aleatori, que no es pugui considerar que alguns números dels que han sortit tenien més possibilitats de sortir que uns altres”. “Això voldria dir que no hi havia la mateixa equitat per a tots. No obstant, les proves fetes al programa han demostrat que tots els socis tenien la mateixa probabilitat de sortir, aproximadament un 3%”, ha afegit

A continuació, el notari Joan Carles Ollé ha lliurat el disquet, en què estaven enregistrades les proves del procés informàtic que s’havien efectuat abans del sorteig, a un empleat del Departament de Sistemes del club.

Extracció de 4.000 números

I finalment s’ha procedit al sorteig en qüestió. El sorteig ha consistit en l’extracció de 4.000 números, dels quals els primers 3.195 que compleixin les condicions seran designats compromissaris. Recordem que les condicions són: ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci com a mínim d’un any i no tenir suspesa la condició de soci.

Un total de 4.190 compromissaris

Després del sorteig d’aquest divendres, han estat 3.195 el nombre de socis que passen a ser compromissaris. La xifra de 3.195 es fixa en l’article 19.2 dels estatuts del club i s’extrau de multiplicar el nombre de socis a 1 de juliol del 2007 per 0,0015 i afegir-n’hi 850.

La resta de membres que completaran el total de 4.190 compromissaris seran els socis més antics del club (938) –xifra fixada en multiplicar el nombre de socis a 1 de juliol del 2007 per 0,006–; els components de la Junta Directiva (18); els expresidents (5); els membres de la Comissió de Disciplina (4); els membres de la Comissió Econòmica (5), i els membres designats per la Junta Directiva en atenció als seus mèrits o significació social (25).

El paper del compromissari

Albert Vicens ha aprofitat el sorteig per recordar la importància que tenen els socis compromissaris dins el funcionament intern del Futbol Club Barcelona. Segons paraules de Vicens, els compromissaris "són els socis que tenen dret a fiscalitzar i a preguntar durant les assemblees ordinàries o extraordinàries per l’activitat i la gestió de la Junta Directiva i d’altres estaments del club”.

Ja es coneixen els nous compromissaris

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El resultat del sorteig
A partir del dilluns 28 d’abril tots els socis interessats podran consultar el resultat del sorteig a la mateixa web del Futbol Club Barcelona, dins de la Zona Socis, o a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Recordem que l’horari de l’OAB és de dilluns a dissabte, de 9 a 21 h.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana