Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Divendres, sorteig de compromissaris


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.04.2008 11:41

Divendres, sorteig de compromissaris

www.fcbarcelona.cat


Demà divendres, a les 10 del matí, a la Sala París, se celebrarà el sorteig de compromissaris per a les temporades 2008/09 i 2009/10.


El sorteig consistirà en l’extracció de 4.000 números, dels quals els primers 3.195 que compleixin les condicions seran designats compromissaris per sorteig. Aquestes condicions són: ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci com a mínim d’un any i no tenir suspesa la condició de soci.

Recordem que la xifra de 3.195 es fixa a l’article 19.2 dels Estatuts del Club i s’extreu de multiplicar el nombre de socis a 1 de juliol del 2007 per 0,0015 i afegir-n’hi 850.

La resta de membres que completaran el total de 4.190 compromissaris seran els socis més antics del club (938) –xifra fixada en multiplicar el nombre de socis a 1 de juliol del 2007 per 0,006–; els components de la Junta Directiva (18); els expresidents (5); els membres de la Comissió de Disciplina (4); els membres de la Comissió Econòmica (5), i els membres designats per la Junta Directiva en atenció als seus mèrits o significació social (25).
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
El procés
Al sorteig hi assistirà Antonio Alegre, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, que farà una explicació de les proves realitzades i certificarà que la comprovació és aleatòria. A continuació, el notari Joan Carles Ollé lliurarà el disquet en què estan enregistrades les proves del procés informàtic que s’han efectuat abans del sorteig a un empleat del Departament de Sistemes del club. Aquesta persona s’encarregarà dels detalls tècnics i administratius del sorteig.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana