Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'afició anglesa, al Port Olímpic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.04.2008 13:06

L'afició anglesa, al Port Olímpic

www.fcbarcelona.cat


L’Ajuntament de Barcelona habilita a la zona del Moll de Marina un punt d’acollida per als seguidors del Manchester United, després de l’experiència amb el Celtic i el Schalke 04.


En els dos compromisos anteriors de Lliga de Campions contra el Celtic de Glasgow i el Schalke, l’Ajuntament de Barcelona, amb coordinació amb els clubs implicats, ha habilitat zones especials a la ciutat per encabir-hi els aficionats rivals del Barça.

Ara, a la zona de platges

Meeting_Point_ManchesterUnited_brochure-1.jpgSi en el cas dels escocesos el ‘meeting point’ va ser a Montjuïc i en el cas del alemanys el punt d’acollida va ser la Plaça de l’Odissea, al Port Vell, aquesta vegada, els aficionats anglesos del Manchester United s’aplegaran al Moll de Marina.

Segons els acords assolits en comissió de govern, l’Ajuntament ha preparat aquest operatiu per evitar problemes a la ciutat, i en concret, a les Rambles, un dels punts neuràlgics de Barcelona. En aquest sentit, cal tenir en compte que el dia de la disputa del partit d’anada de les semifinals de la Champions coincideix amb la festivitat de Sant Jordi: dia de roses i llibres.

Meeting_Point_ManchesterUnited_brochure-2.jpgPer tant, els aficionats del Manchester United viuran les hores prèvies del partit, des de les 11 h del matí i fins a les 18 h de la tarda, a la zona del Port Olímpic i zona de platges de la ciutat.
L'afició anglesa, al Port Olímpic
Respecte per la ciutat
Amb el lema habitual ‘Guanyi qui guanyi, que la ciutat no perdi’, el consistori, com en els casos anteriors, ha fet arribar al club anglès fulletons informatius com a recordatori de la normativa de convivència de la ciutat. Unes normatives que també es donaran als aficionats en la seva arribada a la ciutat, tant a l’aeroport com a la zona d’acollida al Moll de Marina. Els anglesos ja tenen la informació disponible a la pàgina web del Manchester.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana