Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Borràs, a l’adéu del germà Soler


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.04.2008 17:56

Borràs, a l’adéu del germà Soler

www.fcbarcelona.cat


Jacint Borràs, directiu de l’Àrea Social, estarà demà dimecres al darrer adéu al germà Andreu Maria Soler, un dels monjos de Montserrat més implicats amb el Barça.


El germà Soler va morir aquest dilluns als 77 anys i es va significar sempre per la seva estreta relació amb el FC Barcelona, amb el jovent i les penyes. Sobretot, amb la Penya de Montserrat-Monistrol.

Un home implicat

G_Andreu_1.jpgPer Rogeli Serra, actual president de la Penya, el Germà Soler era una “persona senzilla, abocada als altres i sobretot a servir els joves i els més necessitats”, ha assenyalat a fcbarcelona.cat. Una mostra de la seva implicació blaugrana és que fou, juntament amb el des de fa poc traspassat abat emèrit Cassià Maria Just, el coordinador de la primera Trobada Mundial de Penyes del 1972, celebrada a Montserrat.

Fundador de la PB Montserrat- Monistrol

PxRTIC.jpgDesprés de la Trobada, l’octubre del mateix any, el Germà Soler va fundar la Penya Montserrat-Monistrol. El fet de ser monjo va impedir que fos president, però no vicepresident. És per això que durant tota la història d’aquesta penya, encara molt activa, ell va continuar al capdavant. De fet, en el 25è aniversari de la Penya va ser nomenat president d’honor.

L’enterrament serà demà dimecres a les 10.45 h a Montserrat, i el directiu Jacint Borràs representarà l’entitat.
Fotos: SPORT/Seguí-FC BARCELONA
Fotos: SPORT/Seguí-FC BARCELONA
Amb els joves i els necessitats
El Germà Soler va ser, a més d’un destacat barcelonista, el creador del moviment escolta de Montserrat. Sempre abocat als joves i als més desafavorits, dos cops a l’any duia malalts a Lourdes.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana