Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cal sorteig: s'han demanat 4.687 entrades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.04.2008 19:30

Cal sorteig: s'han demanat 4.687 entrades per anar a Manchester

www.fcbarcelona.cat


El diumenge a les 7 de la tarda s'ha tancat el procés de compra per al Mancester-Barça, amb un total de 4.687 entrades demanades per anar a Old Trafford. Dilluns al matí tindrà lloc el sorteig que decidirà quins socis viatgen.


El FC Barcelona va obrir aquest divendres al matí el procés de compra d'entrades, exclusiu per als socis del club, per al partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, que es disputarà el dia 29 d'abril a Old Trafford. El club, que disposa de 2.359 entrades per als socis, informa que una vegada tancat el termini per sol·licitar entrades s'han demanat 4.687 entrades, en un total de 2.084 peticions. Aquest dilluns es realitzarà el sorteig per saber quins socis viatgen.

Dilluns, sorteig

Com que la demanda ha superat el nombre d'entrades disponibles, aquest dilluns, dia 14 d’abril, es farà un sorteig davant de notari per assignar-ne els guanyadors. El mateix dilluns el club comunicarà als socis agraciats el procés que cal seguir per a la recollida de les entrades, que s’haurà de fer els dies 16 i 17 d’abril.
Cal sorteig: s'han demanat 4.687 entrades per anar a Manchester
Repartiment de les entrades
Com és habitual, de les entrades que el Manchester United ha cedit al club per al partit a Old Trafford, el 80% del total es destinaran als socis i les penyes, i un 20%, als patrocinadors i compromisos del club. Per tant, de les 3.686 localitats disponibles, 2.359 seran per als socis, 590 es destinaran a les penyes i la resta (737), als patrocinadors i compromisos del club. El preu de l’entrada és de 60 euros.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana