Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Old Trafford: entrades Manchester-FC Barcelona


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.04.2008 17:25

Old Trafford: entrades Manchester-FC Barcelona

Els aficionats que vulguin viatjar a Manchester per assistir al partit de tornada de semifinals de la Champions poden comprar les localitats a partir d'aquest divendres al lloc web del Club.


Des del divendres 11 d’abril, a partir de les 10 h del matí, fins al diumenge 13 d’abril, a les 19 hores, estarà obert el procés de compra de les entrades per al partit de tornada de semifinals de la Lliga de Campions que enfrontarà el Manchester United i el FC Barcelona, el 29 d'abril a les 20.45 hores a Old Trafford.

Només per a socis

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció d’entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. El preu de l’entrada és de 60 euros.

Com és habitual, de les entrades que el Manchester United ha cedit al Club per al partit a Old Trafford, el 80% del total es destinaran als socis i les penyes i un 20%, als patrocinadors i compromisos del Club. Per tant, de les 3.686 localitats disponibles, 2.359 seran per als socis, 590 es destinaran a les Penyes i la resta (737), als patrocinadors i compromisos del Club.

Sorteig públic si la demanda supera les entrades disponibles

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert (13 d'abril a les 19 hores). En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 14 d’abril se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El dilluns 14 d’abril, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades, que s’haurà de fer els dies 16 i 17 d’abril.

Novetat important en el procés d’inscripció i compra de les entrades per als partits amb possible sorteig:

- S’informa que la inscripció es considera una intenció en ferm de compra de l’entrada.
- En el moment de fer la inscripció, es demanarà introduir les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé en ser agraciat al sorteig, es carregarà de forma automàtica i immediata l’import de l‘entrada i se’n formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
Old Trafford: entrades Manchester-FC Barcelona
Viatge a Anglaterra
El Club posa a disponibilitat de tots els socis que hagin estat agraciats amb una entrada la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar en finalitzar el matx amb el paquet organitzat per l’agència RACC Viatges.

Properament s’informarà d’aquesta opció als socis que adquireixin una entrada, tant a la secció d’entrades del lloc web del Club com en el moment de la recollida de l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana