Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Compromís reafirmat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.04.2008 16:57

Compromís reafirmat

Miriam Nadal


El FC Barcelona ha participat aquest migdia en un acte d’homenatge a Jaume I, en el 800 aniversari del seu naixement, durant el qual s'ha refermat el compromís del Club amb el país.


El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha reconegut que per al Club és fonamental col•laborar amb les institucions que vetllen per la llengua i la identitat catalana. “És un plaer per al FC Barcelona adherir-se a la commemoració del 800 aniversari del naixement del rei Jaume I, forjador de la pàtria catalana”, ha subratllat Laporta.

Compromís amb el país

fundacio_llull_1.jpgEl president blaugrana ha reconegut que la força d’institucions com el Barça fan que el Club vulgui utilitzar aquesta força per contribuir amb l’empenta i la vida del país. “La força del FC Barcelona és coneguda per tothom i arreu. És una força que neix del seu valor de símbol del país, però també de la seva capacitat d’actuació; del pes de les seves accions. Els qui dirigim el FC Barcelona hem de ser conscients d’aquesta força que té l’entitat per usar-la a favor del Club i del país”, ha recordat el president.

Reafirmant-se amb aquest compromís, Laporta ha explicat que la força que donen i han donat sempre els catalans al Barça, la té molt present la Junta Directiva actual, ja que "forma part del nostre ADN".

Amb la Federació Llull

L’acte d'homenatge ha servit també perquè el Barça fes una donació a la Federació Llull -ens que agrupa Acció Valenciana, Òmnium Cultural i Obra Balear-, fruit de l’acord que van subscriure el 18 de desembre passat. El donatiu, que prové d’una part de la recaptació del partit de Lliga Barça-Madrid del mes de desembre, és d’aproximadament 350.000 euros i es destinarà a ajudar i contribuir als diferents programes i accions que duu a terme la Federació Llull.


Compromís reafirmat
Els participants
Han participat en aquest acte personalitats de la política i la cultura dels Països Catalans. És el cas de Salvador Giner, president de l’Institut d’Estudis Catalans; Jaume Mateu, president de la Federació Llull; i el filòleg i medievalista Stefano Cingolani. Els directius Jacint Borràs i Toni Rovira també han estat en aquest esdeveniment commemoratiu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana