CatalÓ

Salta el menu

Men˙ d┤idiomes


Sorteig de compromissaris


Torna a l┤inici de la plana

Contingut

Enllaš al contingut associat

Club

07.04.2008 10:56

Sorteig de compromissaris

www.fcbarcelona.cat


A continuaciˇ us reprodu´m la nota que ha sortit publicada aquest dilluns en diversos mitjans de comunicaciˇ en relaciˇ amb el sorteig de compromissaris i compromissÓries per a les Assemblees Generals del Club.


En compliment del que disposen els Articles 21Ŕ i 22Ŕ dels Estatuts del Club, es comunica a tots els socis i s˛cies que el dia 25 d’abril, a les 10.00 hores, es procedirÓ al sorteig per designar els compromissaris i compromissÓries que representaran els socis i les s˛cies a les Assemblees Generals que celebri el Club durant les temporades 2008/2009 i 2009/2010 (de l’1 de juliol de l’any 2008 al 30 de juny de l’any 2010).

El sorteig, que serÓ p˙blic per als socis i les s˛cies, es farÓ davant de Notari a la Sala ParÝs (entrada per l’accÚs n˙m. 7).

Dels dies 11 al 22 d’abril els socis i les s˛cies podran consultar el cens per fer comprovacions, aclariments o rectificacions. El cens romandrÓ a disposiciˇ dels socis i les s˛cies a l’Oficina d’Atenciˇ al Barcelonista, ubicada al costat de la Botiga del FC Barcelona. Les reclamacions relacionades amb el cens s’hauran de fer per escrit dirigit a la Junta Directiva (el Club en facilitarÓ el model).

El sorteig es farÓ per un procediment informÓtic que garanteix la concurrŔncia del cens complet de tots els socis i s˛cies del Club, el carÓcter aleatori i la igualtat d’oportunitats de tots els elegibles.

Es recorda que, segons l’article 19.1 dels Estatuts, poden ser compromissaris i compromissÓries els socis i les s˛cies que reuneixin les segŘents condicions:

- Ser major d’edat.
- Tenir una antiguitat mÝnima com a soci o s˛cia d’un any.
- No tenir suspesa la condiciˇ de soci o s˛cia.


NOTA: Els horaris de l’Oficina d’Atenciˇ al Barcelonista sˇn:
• De dilluns a dissabte de 9 a 21 hores.
• Dies de partit: diumenges des de dues hores abans del partit fins que comenci.
Sorteig de compromissaris


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barša


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pÓgina web Ús l┤˙nica oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l┤inici del contingut d┤aquesta plana
Torna a l┤inici de la plana