Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els jugadors entren al plató de Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.04.2008 13:17

Bojan, Iniesta i Puyol irrompen a la programació de Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Als tres jugadors del primer equip se’ls va escapar la pilota mentre feien un rondo d’escalfament i aquesta va impactar en un dels plafons de llum del plató de Barça TV durant l’emissió del programa 'Zona Mixta'.


WEB_SPOT_06.jpgAquest és el punt de partida del nou espot de Barça TV. A l’espot, la idea que “mai un canal de televisió ha estat tan a prop del Barça” es fa evident quan Bojan, Iniesta, Puyol i el tècnic Eusebio Sacristán superen els límits del camp d’entrenament de la Masia i s’acaben entrant dins el plató de Barça TV durant l’emissió en directe de l’informatiu diari 'Zona Mixta'. D’aquesta manera s’incideix en la imatge de proximitat.

El Barça viu a Barça TV

L’espot forma part de la nova campanya de publicitat de Barça TV, que s’ha fet amb la participació de diversos jugadors del primer equip. Amb l’eslògan “El Barça viu a Barça TV”, aquesta campanya s’ha definit a partir de la programació actual de la televisió del FC Barcelona, en què prima la informació, el seguiment en directe de l’actualitat del Club i la retransmissió dels partits de futbol i de les diferents seccions del Barça.

WEB_SPOT_09.jpgAquesta vocació ha aconseguit que les instal•lacions del Camp Nou, el Palau Blaugrana, el Mini i la Ciutat Esportiva hagin esdevingut un gran plató on cada dia hi passen coses que Barça TV explica. Seguint aquesta línia, els creadors de la campanya, l’agència publicitària Caldas Naya, han implicat els cracs del Barça en una història divertida, pensada per trencar estereotips, amb un punt d’humor.

Escolta la versió radiofònica de l’espotBojan, Iniesta i Puyol irrompen a la programació de Barça TV

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Oferta a Digital Plus
L’espot, que ha estat rodat per la productora Eric Lutor es pot veure a la plataforma Digital Plus i a la web del club. Coincidint amb aquesta campanya de publicitat, Digital Plus ha llançat una nova oferta de captació d’abonats. Així, els barcelonistes que ara s’abonin a la televisió del Barça podran gaudir de la programació fins a finals de la temporada a meitat de preu.

La campanya gràfica realitzada per l’estudi londinenc Diver/Aguilar es podrà veure durant les properes setmanes en els principals mitjans de comunicació escrita.

Per abonar-s’hi, només cal trucar al telèfon 902 44 40 41. Barça TV també es pot veure a través d’Imagenio i Ono.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana