Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Educant pel ‘Fair-play’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.01.2008 17:30

Educant pel ‘Fair-play’

Miriam Nadal


40 nens i nenes que formen part del projecte ‘Grada Jove’ animaran aquest dijous durant el Barça-Vila-real. Serà la primera experiència d'aquesta iniciativa.


Els nens i les nenes protagonistes del projecte ‘Grada Jove, per una afició responsable’ viuran el partit de tornada de la Copa del Rei de dijous des de les grades del Camp Nou. Seran 40 dels infants del Cicle Superior de Primària que participen en aquest programa educatiu per fomentar un comportament cívic i tolerant a les grades dels estadis de futbol.

Projecte comú

Imagen_053.jpgA causa d’aquesta voluntat, tant dels clubs de la ciutat com de l’Ajuntament de Barcelona, el projecte es va presentar públicament el divendres 25 de gener.

Segons el directiu de l’Àrea Social, Toni Rovira, aquesta iniciativa és cabdal. Els nens d’avui són els culers que ompliran les grades demà: "És un projecte que fa anys que es gesta i en què el Barça pensa. El Barça no només és història i memòria. També és relleu i futur. Tant important com la presència dels nens és com animen; quins valors i quines pautes han de tenir els culers més petits".

Per comportaments tolerants

qm3d0289.jpg‘Grada jove, per una afició responsable’ implica que els nens i les nenes faran treballs a les aules sobre els comportaments als recintes esportius i, alhora, activitats en què l’esport transmeti valors com la tolerància i el joc net. Els estadis seran el lloc on els petits podran observar la realitat. “Això ens ha fet col•laborar per fomentar la ‘Grada Jove’. Faran treball de camp del que estan veient a les aules. Volem passió i sentiment a l’estadi, però amb responsabilitat i ‘fair-play’. Les conclusions dels treballs dels nens i nenes poden ser molt alliçonadores”, destaca el directiu del FC Barcelona.


Educant pel ‘Fair-play’
L’abast del projecte

En aquesta activitat hi participen un total d’onze centres educatius de la ciutat de Barcelona, cosa que implica la participació d’uns 800 nens i nenes. Aquest compromís serà el primer, però altres s’aniran succeint fins al maig.

“L’any que ve volem ampliar-ho al doble fins arribar als aproximadament 80 nens que participen en cadascuna de les visites a l’estadi. Tot, per educar en la tolerància, per mi, la paraula clau”, diu Toni Rovira.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana