Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Últim partit amb el carnet del 2007


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.01.2008 13:31

Últim partit amb el carnet del 2007

www.fcbarcelona.cat


El Barça-Vila-real de Copa d’aquest dijous serà l’últim partit en què els socis podran accedir al Camp Nou utilitzant el carnet de l’any 2007. A partir del Barça-Osasuna de diumenge l’únic vàlid serà el del 2008.


Com en anteriors temporades, a partir del mes de febrer el carnet de soci del FC Barcelona de l’any passat deixarà de ser vàlid. D’aquesta manera, el partit de tornada dels quarts de final entre el Barça i el Vila-real, que es disputarà al Camp Nou demà, dijous, serà l’últim en què es podrà accedir a les instal·lacions blaugrana utilitzant el carnet de soci de l’any 2007.

El nou carnet per al Barça-Osasuna

A partir del pròxim partit a l’Estadi, concretament, el Barça–Osasuna de diumenge, l’únic carnet vàlid per accedir al Camp Nou i per gaudir de qualsevol dels serveis que ofereix el club serà el corresponent a l’any 2008. Els socis que encara no el tinguin han de sol·licitar-lo al banc o la caixa on tenen domiciliat el cobrament de la quota anual.


Per a més informació, els socis poden trucar al 902 1899 00 o bé dirigir-se a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou).

Últim partit amb el carnet del 2007


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana