Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Museu continua creixent


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.01.2008 11:45

El Museu continua creixent

Àngels Prieto


El Museu del FC Barcelona ha rebut un total de 1.397.574 visitants durant l’any 2007. El club prepara nous projectes per a aquesta temporada per tal que el Museu continuï sent el més visitat de Catalunya.


El nombre de visitants del Museu FC Barcelona President Nuñez durant el 2007 ha estat de 1.397.574. Aquesta xifra representa un increment de més de 50.000 persones respecte de la de l’any 2006, que va ser de 1.344.659. Del total de visitants durant l’any 2007, 1.138.204 (82%) han optat per realitzar el Tour Camp Nou, que inclou les visites al Museu i a les instal·lacions de l’estadi, i la resta, 255.470 persones (18%), han visitat només el Museu.

museu_2.jpgDes de 1999, el Museu del club supera cada any el milió de visitants, fet que l’ha convertit en el museu més visitat de Catalunya durant els darrers 9 anys, segons dades del Departament de Cultura de la Generalitat. El Servei de Museus del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publicarà properament el llistat amb les xifres dels museus més visitats de Catalunya.

L’objectiu és, segons el director del Museu, Jordi Penas, mantenir l’atractiu per al sector turístic: “Sabem que no és fàcil, però la nostra intenció és continuar treballant en nous projectes per donar millors serveis als nostres visitants, per tal que el Museu continuï sent una dels principals destinacions turístiques de Catalunya”.

Reformes al Museu

Una de les principals novetats a curt termini serà la reforma de la segona planta del Museu, on actualment està instal·lada l’exposició “Joan Gamper, 1877-1930”. “A mitjans de febrer –explica Penas- desmuntarem l’exposició sobre Gamper, per la qual han passat ja més de dos milions de visitants al llarg d’un any i mig, i aprofitarem per reformar l’espai”. La sala servirà per acollir el fons artístic del Barça, tant pel que fa a les obres pictòriques com a les escultòriques, i es podrà visitar a partir del mes de març, coincidint amb la Setmana Santa.

El Museu continua creixent
El Museu del segle XXI
El Museu del Barça es veurà afectat també per la remodelació del Camp Nou. Per Jordi Penas, “la transformació de l’Estadi ha de suposar també la renovació del Museu. Estem treballant per definir quins han de ser els pilars del Museu del segle XXI, de manera que el nou espai estigui a l’alçada del nou Camp Nou dissenyat per Norman Foster”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana