Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Vull ser futbolista”, amb Bojan


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.01.2008 16:33

“Vull ser futbolista”, amb Bojan

www.fcbarcelona.cat


Bojan Krkic ha participat aquest dijous en la presentació del primer concurs de redacció “Vull ser futbolista” organitzat per la EFPA (Federació Europea d’Exjugadors de Futbol).


El futbolista del primer equip ha reconegut durant la presentació d’aquest concurs que als nou anys, quan va fitxar pel Barça, va veure que no només volia, sinó que també podia ser futbolista, però no sabia on seria capaç d’arribar.

Aquest concurs literari està adreçat a nens i nenes de 10 a 12 anys inscrits en clubs de la Federació Catalana de Futbol.

Amb una redacció

actebojan1_x2x.jpgEl futbolista del primer equip Bojan Krkic ha assistit a la presentació i ha llegit una redacció que va escriure quan tenia vuit anys —un any abans del seu fitxatge per les categories inferiors del Barça— sobre els motius que el feien aspirar a ser futbolista. “Admiro Kluivert perquè, sent futbolista, pots ajudar els nens malalts i viatjar molt. Quan l’entrenador s’enfada, no m’agrada, però fa que funcioni millor. Vull ser futbolista perquè m’agrada l’esport i vull marcar gols. I vull jugar encara millor”, va reconèixer el davanter del planter.

L’objectiu d’aquest premi és promoure els valors del futbol, el treball en equip i l’ús del català.

A l’acte de presentació, a més del futbolista del primer equip, hi han assistit el president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda; el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, i la directiva del FC Barcelona Clàudia Vives-Fierro.

També han estat a l’acte els directius Jacint Borràs i Toni Rovira, a més del seleccionador català Pere Gratacós.

“Vull ser futbolista”, amb Bojan

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Agraït al club i a l’afició
El davanter de Linyola ha admès en la roda de premsa que encara el sorprèn l’estima tan notòria de l’afició. “Em sorprèn. Des del primer partit que vaig tornar del Mundial he notat l’estima i que l’afició em tenia un “carinyo” especial. Estic agraït al club i a l’afició”, ha subratllat Bojan.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana