Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


De la petició 142 a la 861, a Glasgow


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.01.2008 13:30

De la petició 142 a la 861, a Glasgow

www.fcbarcelona.cat


Aquest matí s’ha fet el sorteig per a la compra d’entrades per al Celtic-Barça. De la petició 142 a la 861 han estat les afortunades per viure aquest compromís a Glasgow.


Aquest dimarts, 15 de gener, a les 10 del matí, s’ha procedit al sorteig, davant del notari Gerardo Conesa, per a la compra d’entrades per al Celtic-Barça del 20 de febrer al Celtic Park. Els socis del club havien demanat 2.527 entrades repartides en 1.049 peticions (es podien agrupar fins a quatre socis en una mateixa petició), i el club disposava d’un total de 1.700 entrades per repartir entre els socis.

En el sorteig efectuat a la Sala París, les peticions de la 142 a la 861 han estat les afortunades. En aquest procés, que era exclusiu per als socis del club, es van presentar les sol·licituds per mitjà d’un formulari disponible a la pàgina web del club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci podia fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure-hi fins a 4 peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.


De la petició 142 a la 861, a Glasgow
Els guanyadors
Per consultar les peticions que han estat afortunades clica aquí.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana