Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


'Le Monde', condemnat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.01.2008 12:17

'Le Monde', condemnat

www.fcbarcelona.cat


El Jutjat de Primera Instància núm. 35 de Barcelona ha condemnat el diari francès Le Monde i el periodista Stéphane Mandard per les informacions en què vinculava el FC Barcelona amb pràctiques de dopatge.


A continuació reproduïm de manera íntegra el comunicat que ha fet públic el FC Barcelona referent a aquest cas:

"El Jutjat de Primera Instància núm. 35 de Barcelona va dictar sentència el proppassat 10 de gener en el procediment iniciat pel FC Barcelona contra el diari Le Monde (Société Éditrice du Monde) i contra el periodista Stéphane Mandard com a conseqüència de la publicació els dies 7 i 8 de desembre del 2006 d’informacions en les quals es vinculava el FC Barcelona amb pràctiques de dopatge durant la temporada 2005/2006.

La sentència dictada declara la manca de veracitat de l'article publicat i, per consegüent, l'existència d'una intromissió il•legítima en el dret a l'honor del FCB per part de Le Monde i el Sr. Mandard, i condemna Le Monde a la rectificació de la notícia en els termes que van ser sol•licitats pel FC Barcelona el mes de desembre del 2006. Així, el FC Barcelona ha vist satisfeta la seva pretensió quant a la publicació de la rectificació de l'article, que haurà de desmentir la vinculació del FC Barcelona amb el Sr. Eufemiano Fuentes i amb les pràctiques de dopatge.

A més, com a conseqüència del perjudici sofert per la intromissió il•legítima en el dret a l'honor del FC Barcelona, la sentència ha condemnat el diari Le Monde i el Sr. Stéphane Mandard a indemnitzar el club amb la quantitat de 300.000 euros i a publicar la sentència dictada a l'edició digital i impresa de Le Monde i a dos diaris de màxima difusió de Catalunya.

La sentència no és ferma, ja que és susceptible de recurs davant l'Audiència Provincial de Barcelona.

Barcelona, 15 de gener del 2008"
'Le Monde', condemnat


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana