Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades de Glasgow, a partir d'avui


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.01.2008 09:00

Les entrades de Glasgow, a partir d'avui

www.fcbarcelona.cat


Aquest divendres s'obre el procés per sol•licitar entrades per al partit que el Barça jugarà a Glasgow el 20 de febrer. El RACC, l'agència oficial de viatges, ofereix el desplaçament a partir de 373 euros per als socis.


Des de divendres, 11 de gener, a partir de les 10 hores, i fins al dilluns 14 de gener, a les 19 hores, estarà obert el procés de sol•licituds de dret a compra de les entrades per al partit d’anada de la Lliga de Campions que enfrontarà el FC Barcelona al Celtic, el 20 de febrer, al Celtic Park.

Sol•licituds exclusives per a socis

lio-fcb01_x7x.jpgEn aquest procés, que és exclusiu per als socis del club, caldrà presentar les sol·licituds per mitjà d’un formulari disponible a la pàgina web del club, www.fcbarcelona.cat. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure-hi fins a 4 peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Possible sorteig

Si hi ha més sol•licituds que entrades, el 15 de gener se sortejaran les localitats davant de notari entre els socis inscrits. El mateix dia, el club comunicarà als socis afortunats el procés que hauran de seguir per a la recollida i el pagament de les entrades.

Opcions de viatge

stuttgar3.jpgPel que fa a les opcions de viatge per arribar a Glasgow, el RACC, l’agència oficial de viatges del FC Barcelona, oferirà als socis i aficionats la possibilitat de viatjar a Glasgow el mateix dia del partit i tornar a Barcelona tot just s'acabi. Es tracta d'una oferta que no està al mercat i que, pel preu de 373€ per als socis del FC Barcelona (415€ per als no socis), inclou els dos vols, les connexions en territori escocès, el transport a l'estadi del Celtic i l'assegurança de viatge.

Les entrades de Glasgow, a partir d'avui
Altres opcions de mercat
A més de l'opció del RACC, el club ofereix els preus i les característiques d'altres companyies que oferten el desplaçament fins a Glasgow o zones pròximes. Fes clic aquí per conèixer tots els detalls.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana