Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Copa Catalunya, a Barça TV Online


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.05.2007 10:30

La Copa Catalunya, en directe per Barça TV i Barça TV Online

www.fcbarcelona.cat


El proper dimarts Barça TV i Barça TV Online oferiran en directe, a partir de les 21:45 hores, la final de la Copa Catalunya que enfrontarà l'Espanyol i el FC Barcelona, a l'estadi Nova Creu Alta.


Barça TV donarà aquest partit en directe i en obert a través del dial 58 de Digital + o el dial 95 d’Imagenio. D’aquesta manera, tots els barcelonistes de fora de Catalunya podran seguir les evolucions del nostre equip durant aquesta final. 

Per segona vegada

D’altra banda, Barça TV Online continua el seu procés d’expansió tecnològica i informativa. Per primera vegada a la història de la web del club, s’oferirà en rigorós directe la transmissió d’un partit del primer equip de futbol a través de Barça TV Online. D’aquesta manera, tots els internautes barcelonistes de tot el món que siguin abonats a Barça TV Online podran veure aquesta final corresponent a la divuitena edició de la Copa Catalunya. Els abonats podran veure el partit, escollint la locució en català o en castellà, i accedint a través de www.fcbarcelona.cat o directament www. fcbonline.tv

A Barça TV Online, tota la informació blaugrana

Barça TV Online va néixer el 8 de maig com un nou servei per als internautes blaugrana de tot el món des d’on seguir l’actualitat del club en format audiovisual gràcies als continguts generats per Barça Logo_BarxaTV_Online1.jpgTV. Aquesta nova plataforma, disponible en català, castellà i anglès, vol ser un referent dels continguts audiovisuals del nostre club per ajudar a optimitzar l’experiència de l’internauta barcelonista en la nova web i que facilita l’accés a la informació blaugrana en un format tant dinàmic com audiovisual.

Barça TV Online és un servei exclusiu de subscripció amb els següents preus: 19,95 euros trimestrals o 49,95 euros anuals. Els socis i sòcies del club gaudeixen d’un 25% de descompte. Amb motiu del recent llançament, els socis i aficionats tenen la possibilitat de provar el servei gratuïtament si es donen d’alta abans del proper 30 de juny.

Els continguts que ofereix Barça TV Online són molt variats gràcies a una àmplia graella de vídeos formada per resums de partits, entrenaments, partits històrics, seguiments de jugadors del futbol base, informació actualitzada de les seccions i programes específics com “L’habitació dels miralls”, “Promeses”, “Contra qui juguem”, entre d’altres. A partir d’ara també s’inclouen determinats partits en directe.

La Copa Catalunya, en directe per Barça TV i Barça TV Online


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana