Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El ‘Barça Notícies’ de Barça TV estrena imatge


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.03.2007 16:37

El ‘Barça Notícies’ de Barça TV estrena imatge

L’informatiu diari de la tarda de Barça TV, el ‘Barça Notícies’, estrena imatge i plató. El Camp Nou, a la tribuna de premsa, acollirà cada tarda tota l'actualitat del Barça.


Coincidint amb l’arribada del nou lloc web del FC Barcelona i amb la potenciació dels informatius de la televisió del club, el ‘Barça Notícies’ ha estrenat un plató situat a l’interior del Camp Nou que permet gaudir d’una imatge espectacular, que converteix el mateix estadi en un fons viu que atorga a aquest informatiu diari un segell blaugrana únic.

Cada dia, de dilluns a divendres

És la primera vegada que, a banda dels partits, un espai de l’estadi –en aquest cas a la zona de la tribuna de premsa–, es converteix en un plató de televisió per a un programa d’emissió diària. El ‘Barça Notícies’ s’emet de dilluns a divendres a dos quarts de vuit del vespre i el condueix la periodista Laura Aparicio.

Dinamisme constant

Aquest canvi d’imatge també vol incidir en el dinamisme d’un producte que explica què ha passat i què està passant a aquella hora al camp o en el conjunt de les instal•lacions del club. El ‘Barça notícies’ és l’aposta informativa de referència de la televisió del FC Barcelona, una oferta que a la vegada intercanvia continguts amb el lloc web del club.

Fes click aquí per accedir a tota la informació de Barça TV.

El ‘Barça Notícies’ de Barça TV estrena imatge
El Camp Nou, el gran plató
L’estrena d’aquest plató és un pas més de Barça TV en la voluntat de convertir les mateixes instal•lacions del club en plató de televisió. Amb aquesta intenció aquesta temporada s’han estrenat els canvis al plató que la televisió del FC Barcelona té a la zona de vestidors del Camp Nou. Així, Barça TV emet el seu programa ‘Zona Mixta’, que és un magazín informatiu diari –a 2/4 de dues-, i el ‘4-3-3’, que és el programa dels dies de partit –des d’una hora abans i fins a una hora després-, des d’aquest plató situat a l’àrea de vestidors.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana