Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


fcbarcelona.cat: nova imatge i més continguts


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.03.2007 17:16

fcbarcelona.cat: nova imatge i més continguts

El lloc web del club estrena nova imatge i nous continguts. Des d'aquest dilluns, www.fcbarcelona.cat ofereix noves sensacions als aficionats del Barça que volen estar informats de manera permanent de l’actualitat blaugrana.


Una de les principals novetats de la nova versió de fcbarcelona.cat és l’ampliació dels continguts i la seva organització en els àmbits club, futbol, les quatre seccions professionals (bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala) i un darrer dedicat a les seccions no professionals. A diferència de l'anterior versió, això permet que l'usuari trobi agrupats tots els continguts del seu esport preferit, amb un apartat destacat tant per a les notícies com per als continguts corporatius.

La incorporació d'arxius de vídeos és una altra de les principals novetats del lloc web del club, que fa una aposta decidida per les noves tecnologies. Diàriament, els usuaris podran gaudir de continguts multimèdia sobre la informació del primer equip de futbol, especialment pel que fa referència als entrenaments i les rodes de premsa dels jugadors. A més, pròximament, a Barça TV Online s'ampliarà la disponibilitat de continguts de vídeo exclusius, més enllà de l'activitat diària.

Les Penyes i la Fundació, al dia

El dia a dia de la Fundació també té visibilitat en la nova versió de www.fcbarcelona.cat. La tasca social desenvolupada per aquest ens, així com l'explicació dels diferents programes i projectes desenvolupats, centren l'interès d'una secció que també incideix especialment en l'acord amb l'Unicef.

Les Penyes del club també estrenen un espai en el site del club. Ara, es poden consultar les últimes notícies de les celebracions de les penyes, en un apartat d'actualitat que estarà permanentment al dia, així com l'agenda d'activitats, per conèixer totes les celebracions a qualsevol racó del món. També es pot consultar tota la informació de servei necessària per al contacte habitual entre les Penyes i el club.

Els socis mantenen el seu punt de contacte directe amb el club, tal com succeïa fins ara en el site dedicat a El Gran Repte. Les gestions més habituals, els avantatges, els serveis i les noves promocions exclusives formen part d'una secció que ha crescut en contingut, tal com també ha passat amb els serveis exclusius per a les empreses.

Sala de premsa virtual

Els mitjans de comunicació hi tenen el seu espai a través de la Sala de premsa online. En aquest apartat podran descarregar-se tots els comunicats generats pel Departament de Comunicació del club, així com els butlletins diaris i altres documents corporatius de l'entitat. A banda de la informació necessària per a les acreditacions, també es poden descarregar algunes de les fotografies lliures de drets.

Un equip de treball propi

La posada en marxa de la nova versió del lloc web s'ha fet gràcies a l'esforç d'un equip propi de treball, tant en els aspectes tècnics com de continguts. Aquest mateix equip de treball serà l'encarregat del creixement constant del site, amb noves propostes i seccions.
fcbarcelona.cat: nova imatge i més continguts
Al març, prop de 25 milions de pàgines vistes
Abans de l'estrena de la nova imatge del 'site' del FC Barcelona, quan encara queden alguns dies per acabar el mes de març, el número de pàgines vistes se situa en 24.829.019, una xifra que s'enfilarà per sobre dels 25 milions abans de final de mes. Els usuaris únics ja són, en el que portem de mes, 1.845.411, dels quals 448.372 hi han accedit més d'una vegada. La mitjana de pàgines vistes per usuari se situa en 13.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana