Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Creix l’interès pel nou Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.03.2007 18:00

Creix l’interès pel nou Camp Nou

El concurs d’idees per remodelar el Camp Nou està tenint una acollida immensa per part dels arquitectes d’arreu del món. Aquest ha estat el principal tema de debat en la trobada de la Junta Directiva que ha tingut lloc aquest divendres a Sant Cugat.


El FC Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya van signar, ara fa poc més d’un mes, un conveni de col·laboració que era el punt de partida d’un concurs que decidirà de quina forma es remodela el Camp Nou. La pàgina web encarregada de gestionar-lo ha superat ja les 27.000 visites en aquest espai de temps. Precisament, aquest enorme interès generat pel concurs ha estat el tema central en la trobada de la Junta Directiva blaugrana aquest divendres a Sant Cugat. Altres aspectes tractats han estat les noves penyes blaugranes i els possibles amistosos del Barça.

Les dades

QM3D6461.jpgJoan Franquesa, el directiu encarregat dels temes de patrimoni, ha estat la persona que ha explicat amb dades concretes l’expectació creada amb aquesta iniciativa de remodelar el Camp Nou. Entre l’1 i el 21 de març la web que gestiona el concurs ha rebut 27.347 visites, xifra que deixa constància de l’interès mostrat tant per empreses com per individus de tot el món.

D’aquestes visites, un 52% provenen dels Estats Units, un 14% de territori espanyol i un 3,7% del Regne Unit. Quant a idiomes, el repartiment és el següent: 66% d’entrades en anglès, 22% en castellà i 12% en català, per citar-ne les principals.

L’amistós

QM3D6589.jpgPerò hi hagut també altres temes d’interès aquest divendres a Sant Cugat. Un d’ells, l’amistós que jugarà el club blaugrana el 24 d’abril a El Caire contra l’Al-Ahly. El president del FC Barcelona Joan Laporta ha explicat que partits d’aquest tipus són una manera d’obtenir ingressos i que, per tant, s’està avaluant la possibilitat d’acceptar-ne més, ja que l’allau de propostes d’amistosos és enorme.

El president ha explicat, en aquest sentit, que abans de prendre qualsevol decisió sempre es consulta amb els tècnics, perquè aquests donin la seva opinió sobre la idoneïtat del partit a nivell esportiu.

Pla estratègic i Ronaldinho

QM3D6700.jpgA més de les 28 noves penyes blaugranes, s’ha parlat de dos temes més. Primer, Joan Laporta ha explicat que Txiki Begiristain, secretari tècnic, li ha presentat un pla estratègic per als propers quatre anys. Es tracta, però, d’un pla on no apareixen noms i que se centra en la forma de treballar a nivell conceptual.

I segon, l’estat contractual de Ronaldinho. El president ha recordat que el crac brasiler té contracte fins el 2014 amb el Barça i que el desig tant del club com del jugador és que aquest finalitzi la seva carrera a Barcelona. Joan Laporta, això sí, ha reconegut que és sempre un orgull que equips com el Milan s’interessin per als futbolistes blaugranes. 

Creix l’interès pel nou Camp Nou
Recepció a l'ajuntament

La jornada s'ha iniciat aquest migdia amb una recepció a l'ajuntament de Sant Cugat. Els membres de la Junta han estat rebuts per l'alcalde, Lluís Recoder, on s'han intercanviat diferents obsequis. Més tard, els directius s'han trobat amb la resta del consistori a la sala de plens de l'ajuntament.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana