Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Adhesió al creixement de l'aeroport


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.03.2007 17:45

Adhesió al creixement de l'aeroport

El president Joan Laporta ha assistit a l’acte acadèmic celebrat a l’escola de negocis IESE, on la societat civil i el sector empresarial han reclamat la millora de l'aeroport del Prat i l'augment dels vols internacionals.


El model de gestió de l’aeroport de Barcelona i la capacitat d’augmentar els seus vols internacionals han estat alguns dels temes tractats a l’acte celebrat aquest dijous al migdia a les instal•lacions que té a Barcelona l’IESE, una de les escoles de negoci més importants del país.

L’acte ha constat de diverses ponències a càrrec de catedràtics d’economia d’universitats catalanes i ha comptat amb la presència de més de 700 representants de la societat civil pertanyents a empreses de servei, bancs i cambres de comerç, entre d’altres.

La gestió de l'aeroport

A les xerrades s’ha exposat de manera crítica el sistema de gestió aeroportuari de l’Estat espanyol, que destaca per la seva centralització i com això afecta a les possibilitats d’expansió de l’aeroport del Prat, sobretot, tenint en compte que les obres de la nova terminal sud està previst que finalitzin l’any que ve. D’altra banda, s’ha parlat també de la necessitat de tenir un aeroport cada vegada més competent i de la repercussió que suposa el creixement d’una infraestructura tan decisiva com aquesta en el desenvolupament econòmic del país.

El Barça també vol un aeroport potent

Joan Laporta ha assistit a aquest acte en representació del Futbol Club Barcelona. “La nostra entitat sempre està al costat de les iniciatives de la societat civil catalana, i en aquest cas, nosaltres també hi sortiríem beneficiats com a club. El creixement de l’aeroport de Barcelona és clau per a l’economia catalana i el país i els ciutadans s’ho mereixen”, ha comentat Laporta en finalitzar l’acte.
Adhesió al creixement de l'aeroport
Augment d’un 10,5% de passatgers en un any
L’aeroport del Prat ha estat el cinquè aeroport del món que més va augmentar el nombre de passatgers durant el 2006. L’any passat, 30 milions de persones van utilitzar aquestes instal•lacions per viatjar. Actualment aquesta infraestructura és al lloc 34 del rànquing mundial.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana