Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘Enganxa’t a l’esport’, al Maresme


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.03.2007 12:50

‘Enganxa’t a l’esport’, al Maresme

El cicle ‘Enganxa’t a l’esport’, organitzat per l’Agrupació Barça Veterans arriba aquest dimarts al Maresme. Durant quatre dies, exfutbolistes blaugrana parlaran de la importància de la pràctica de l’esport per prevenir el consum de drogues.


A partir d’aquest dimarts i fins aquest divendres, Mongat, Mataró, Vilassar de Dalt i Malgrat de Mar acolliran el cicle ‘Enganxa’t a l’esport’, una iniciativa organitzada per l’Agrupació Barça Veterans. Aquestes quatre poblacions del Maresme rebran la visita d’exjugadors blaugrana com Julio Alberto, Pep Moratalla, Pepitu Ramos, José Antonio Zaldúa i Delfí Geli. Tots quatre parlaran de la importància de la pràctica esportiva per mantenir una vida sana i prevenir el consum de drogues entre els joves.

A més, aquests exjugadors també parlaran de la seva experiència en el món del futbol a alumnes d’escoles i instituts i integrants de clubs esportius. Cada jornada finalitzarà amb una taula rodona oberta al públic en general on exjugadors i tècnics especialistes en drogodependència respondran a les preguntes dels assistents.

Pròximes edicions

El Maresme és la quarta comarca de Catalunya, des de la seva posada en marxa en el 2006, que rebrà la visita dels exjugadors blaugrana en el cicle ‘Enganxa’t a l’esport’. Durant aquest any està previst que aquestes xerrades visitin altres poblacions catalanes. La iniciativa compta amb la col•laboració de la Fundació FC Barcelona i el suport del Consell Català de l’Esport, el Departament de Salut, i en aquesta ocasió amb els ajuntaments de les quatre poblacions i del Consell Comarcal del Maresme.
‘Enganxa’t a l’esport’, al Maresme
L’agenda de xerrades
- Dimarts, 13 de març. A partir de les 20:00 hores xerrada a càrrec dels exjugadors Pep Moratalla i Julio Alberto. Biblioteca Tirant Lo Blanc de Montgat.
- Dimecres, 14 de març. A partir de les 19:00 hores xerrada a càrrec dels exjugadors Pepitu Ramos i Julio Alberto. Can Palauet de Mataró.
- Dijous, 15 de març. A partir de les 20:00 hores xerrada a càrrec dels exjugadors José Antonio Zaldúa i Julio Alberto. Museu Arxiu de Vilassar de Dalt.
- Divendres, 16 de març. A partir de les 20:30 hores xerrada a càrrec dels exjugadors Delfí Geli i Julio Alberto. Biblioteca Municipal de Malgrat de Mar.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana