Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Signatura de l’acord entre FC Barcelona i Nike


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.03.2007 00:00

Signatura de l’acord entre FC Barcelona i Nike

El president del FC Barcelona Joan Laporta i el president de Nike Inc, Mark Parker, han oficialitzat la signatura de l'acord contractual entre les dues entitats que els vincula per als pròxims cinc anys.


El president Joan Laporta ha destacat la importància d’aquest nou acord i ha comentat que “estem molt contents amb aquest acord que uneix a dos líders mundials de l'esport i volem agrair especialment l'esforç que ha fet i continuarà fent Nike per posicionar el Barça com a més que un club a tot el món”.

Per la seva part, Mark Parker, que prèviament ha visitat les instal•lacions del Camp Nou i el Museu del FC Barcelona, ha afirmat que “el nostre acord amb el Barça aprofundeix en el nostre lideratge mundial i reforça les nostres oportunitats de creixement com a marca número 1 de futbol. És emocionant estar aquí i compartir aquesta atmosfera de passió”. Parker també ha afegit que “estic encantat d'estar a Barcelona i trobar-me personalment amb jugadors i directius d'un dels millors clubs Nike del món”.

Extensió de contracte

El FC Barcelona i NIKE Inc. van anunciar el passat mes d'octubre l'extensió del seu contracte per cinc anys més, fins al juny del 2013. La quantitat econòmica acordada que rebrà el Barça per aquest període serà aproximadament de 189 milions d'euros (150 milions a més de bonus i royalties). Aquest acord inclou una possible prolongació per un altre període de cinc anys més, el que podria estendre l'acord fins l'any 2018.

Recolzament als projectes de màrqueting del club

El FC Barcelona i NIKE Inc també han acordat que durant el període del contracte, Nike recolzarà les activitats de màrqueting del club, sobretot aquelles que quedin en el marc del posicionament del Barça com a més que un club així com el suport de projectes socials. Un exemple d'aquesta voluntat és l'acord de cinc anys que el FC Barcelona ha signat amb UNICEF pel que es compromet a recolzar el projecte U.N. Millennium Development, així com altres activitats de promoció del futbol vinculades a la institució internacional.
Signatura de l’acord entre FC Barcelona i Nike
Intercanvi de regals
Com és habitual en aquests actes, els dos participants de l’acord s’han intercanviat obsequis. El FC Barcelona ha regalat Nike una litografia del centenari del Barça d’Antoni Tàpies. Per la seva banda, el president de Nike ha obsequiat Laporta amb una rèplica exacta de les botes amb què Juliano Belletti va fer el gol a la final de París de la Champions.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana