El filial no aguanta el ritme de l’ Andorra (76-53)

Bàsquet formatiu - Barça B

22.12.2010 22:46

El Regal Barça B acumula la novena derrota de la temporada contra el segon classificat. El River Andorra s’ha crescut al tram final per trencar el partit definitivament i posar 23 de punts de diferència.

Segons el tècnic del Regal Barça B, Borja Comenge, possiblement la diferència de 23 punts finals és “la diferència real entre les dues plantilles”. “Però hem d’aspirar a més”, ha continuat l’entrenador blaugrana tot just després d’acabar el partit de la 14a jornada de la LEB-Plata.

El filial de bàsquet s’ha desfet cap a les acaballes del matx. Un partit que l’han encarat els locals amb un parcial d’entrada de 18-8. Tot i que els blaugranes han sabut reaccionar, mai han pogut empatar ni capgirar el marcador. Alguns errors puntuals han fet sempre anar a remolc el Regal Barça B. Defensivament el River Andorra ha estat controlat. Al descans, els de Joan Peñarroya només han fet 34 punts.

El segon temps ha començat amb una dinàmica semblant de contenció. Però ja al minut cinc el Barça no ha aguantat més i el partit s’ha trencat. El parcial dels darrers 10 minuts ha estat de 26-13, per inflar el resultat en el 76-53.

El pròxim partit, el 28 de desembre

L’any 2010 encara ofereix un nou partit del segon equip de bàsquet. Dimarts, 28 de desembre, a les 21 h, el Palau Blaugrana acull un derbi barceloní. El Prat Joventut visita els blaugranes en un duel de necessitats. Tots dos equips han guanyat cinc partits i n’han perdut nou. Els pratencs, vinculats al DKV Joventut, han caigut aquesta jornada d’un punt (70-71) contra un rival directe com és el Guadalajara.