Bons resultats de Nadal

Bàsquet formatiu

22.12.2010 13:05

La darrera jornada abans de l’aturada per Nadal en els Campionats de Catalunya va donar quatre victòries i una derrota. Però també va acabar amb un títol.

Els cadets B es van proclamar campions del Torneig de Nadal Mora de Rubielos (Terol). El conjunt entrenat per Xavier Isern va superar el DKV Joventut per 58-70 a la final. Els dos conjunts reeditaven la final del Campionat d’Espanya infantil.

Per part blaugrana, a més del títol col•lectiu, es va endur el premi al millor jugador del torneig. Víctor Lobato, aler del Regal Barça, va ser escollit MVP. També un altre blaugrana, Joan Ander Cuadra, va rebre el premi com a màxim anotador, guardó compartit amb el jugador del València Basket Tasio Ródenas.

Respecte al torneig, els blaugranes van oferir el seu millor bàsquet cap al final. De fet, el Bàsquet Base Barcelona va perdre contra el Joventut a la fase regular.

Quatre triomfs més

oriol.JPGL’única derrota al Campionat de Catalunya va ser del Bàsquet Base Barcelona. Els blaugranes van caure contra el Joventut, precisament, per 65-75. Una derrota que classifica el conjunt barcelonista per a la segona fase com a tercer classificat, amb un balanç de 8-6, els mateixos números que el segon, el Manresa.

El Bàsquet Base Barcelona ha quedat enquadrat amb els seus companys del Regal Barça cadet a la segona fase. Els cadets de segon any van guanyar el Santfeliuenc per 129-44 al darrer partit de la primera fase i han acabat líders invictes del grup (14-0).

Els júniors també van acabar líders. Els de Joan Carles Pié van superar el Joviat per 60-76.

Els infantils van tornar a superar amb contundència els seus rivals. El Barça A va guanyar 2-52 el Sant Medir i el Barça B va guanyar a domicili el Manresa per 37-73. Tots dos equips han acabat amb 10 victòries i cap derrota la fase prèvia.
Els cadets B van guanyar el II Torneig de Nadal de Mora de Rubielos (Fotos: www.basketgudarjavalambre.com / FCB)