“El primer pas que cal fer és ser més competitius”

Bàsquet B

30.10.2010 10:59

L’entrenador del Regal FC Barcelona B, Borja Comenge, es mostra optimista de cara al partit de diumenge contra el Bàsquet Mallorca. Segons el tècnic, s’ha d’anar pas a pas: “Hem de ser més competitius i després ja veurem si som capaços de guanyar”.

Després d’una setmana de descans (recordem que la LEB-Plata està composta per 15 equips i, per tant, un descansa cada jornada), el filial de bàsquet torna a competir. L’equip arriba a la cita del Palau després de la victòria a domicili contra el CB Guadalajara (72-78). Tot i això, els de Comenge encara no han guanyat a casa i intentaran fer-ho diumenge contra el Bàsquet Mallorca. “Hem de ser competitius i després ja veurem si som capaços de guanyar”, explica en un to molt didàctic Borja Comenge, l’entrenador blaugrana.

“Volent guanyar no n’hi ha prou”

La valoració de l’entrenador blaugrana és positiva pel treball que estan duent a terme els seus jugadors, però també és conscient que juguen contra un dels equips invictes a l’Adecco Plata i que aconseguir la victòria no serà gens fàcil. Comenge assegura: “Volent guanyar no n’hi ha prou; hem de fer molt bé les coses i esperar que ells tampoc estiguin tan bé com ho estan fins ara”.

El filial espera millorar respecte a l’última actuació al Palau. Fa quinze dies, el Plasència es va imposar al Blaugrana per un contundent 58 a 76. “Els últims cinc minuts de partit no vam competir, i vam perdre clarament”, recorda el tècnic. Amb aquest precedent molt present, el vestidor sap que ha d’estar concentrat durant els quatre quarts i no perdre punts en la recta final del partit. El Regal B, doncs, mirarà d’aconseguir que el seu rival no se senti bé a la pista per així poder “optar a la victòria”, en paraules de Comenge.

Els blaugranes reben diumenge el Bàsquet Mallorca (Foto: Arxiu - FCB)