Primer partit i primera victòria (43-59)

Bàsquet - Barça B

02.10.2010 21:44

L’equip filial del Regal Barça s’ha estrenat amb victòria a la pista de l’Illescas. Tot i que la primera part ha estat força igualada, els primers minuts de la represa han sigut claus per obrir escletxa.

Toledo portarà un record magnífic per al Regal Barça B. A la ciutat castellana el filial de bàsquet ha firmat l’estrena a la Lliga LEB-Plata i ho ha fet amb triomf. Els nois de Borja Comenge s’han imposta a l’Illescas a domicili per 43-59.

Tot i que el partit ha arrencat amb molt pocs punts (25-28 al descans), els blaugranes han sabut imposar la seva defensa, ja que l’atac continuava travat.

Ha estat a la represa quan els visitants han vist la llum. Dos triples consecutius i una cistella en contracop en menys de tres minuts han suposat un parcial ja insalvable tenint present la rèmora del joc. L’Illescas ha evidenciat nervis i els blaugranes han sabut controlar les diferències des de la defensa.

“Estem molt contents per començar guanyant”, ha assegurat Comenge tot just acabar el partit. El tècnic del Barça B assumeix que encara hi ha molt per treballar: “En el rebot i l’anotació tenim el marge de millorar més gran. A més cal tenir present que la major part de l’equip debutava en la categoria i els nois encara es noten una mica encongits”.

Reginald Larry, amb 20 punts, Carles Marzo, amb 14, i Iván García, amb 11, han estat els tres jugadors que han superat els 10 punts. De l’Illescas, Kohout ha estat el més encertat en atac (15 punts).

Aparicio, amb el primer equip

L’expedició blaugrana torna en autocar aquesta mateixa nit des de Toledo. Àngel Aparicio, que va afegir-se a l’equip per la nit, està convocat demà pel matí amb el primer equip del Regal Barça.

Aparicio completa la llista de jugadors per al partit contra el Gran Canària 2014. El jove aler està suplint la baixa de Gianluca Basile. Els entrenaments amb els professionals i el viatge llampec li han passat factura avui. Àngel Aparicio ha acabat amb 0 punts. “No és un paper fàcil per a l’Àngel”, ha reconegut el seu entrenador, i ho ha raonat: “Això forma part de la seva maduresa esportiva. Per a ell la competició és nova i necessita també un temps. Que avui no ens hagi pogut ajudar amb punts no té més importància”.