Tercera victòria consecutiva del filial (55-68)

Bàsquet formatiu - Barça B

06.03.2011 16:36

El segon equip de bàsquet ha guanyat a la pista del Santurtzi. Els de Borja Comenge han encadenat tres triomfs seguits, cosa que no havien fet durant tota la temporada. El Regal Barça està virtualment salvat.

SANTURTZI, 55
REGAL FC BARCELONA B, 68

Santurtzi (16+10+12+17):
Casado (15), Leichtweis (15), Read (-), Hampl (8), Hernández (7) –cinc inicial– Sánchez (3), Calbarro (3), Torres (-), Higgs (4), Whitis (-).

Regal FC Barcelona B (11+20+18+19): Larry (17), Marzo (14), Creus (3), Jiménez (15), Drame (4) –cinc inicial– Acosta (2), Aparicio (7), Marcos (2), Mas (4).

Àrbitres: López i Rupérez.

Tot i que els nombres encara no són exactes (encara falten sis jornades), el Regal Barça B està virtualment salvat. La primera temporada a la LEB-Plata està servint perquè els jugadors més joves agafin experiència, i partits com el que han disputat en aquesta 24a jornada, en què l’equip ha estat molt regular durant els 40 minuts, demostren que la progressió és correcta.

El Regal Barça B ha sortit a la pista del Santurtzi molt concentrat. Tot i que durant els primers minuts la figura de Marcos Casado, el base basc, ha sigut clau (15 punts, vuit rebots i nou assistències per un 35 de valoració), els blaugranes han començat a retallar les diferències i a dominar el joc. Així, del 16-11 del primer quart s’ha passat a un 26 a 31 al descans. En el segon temps, els visitants han aconseguit el control total del partit, impedint qualsevol intent de reacció del Santurtzi. Al final el resultat ha estat de 55-68, que suposa la desena victòria blaugrana.

“En defensa hem fet un pas més. En atac continuem tenint llacunes, però ens hem adonat que si mantenim el nostre ritme físic i correm en les transicions els rivals pateixen”, explica l’entrenador del Regal Barça B, Borja Comenge.

El pròxim partit serà a casa. Contra l’Àvila, un altre rival de la zona baixa, els blaugranes poden ratificar matemàticament el salvament i, a més, continuar aspirant a classificar-se per al play-off. “No hem de perdre la perspectiva del calendari, perquè en les últimes jornades ens enfrontem amb els equips de la part alta”, recorda Comenge. El partit contra l’Àvila es jugarà al Palau Blaugrana diumenge 13 de març, a les 17 h.