Derrota assumible (93-65)

Bàsque formatiu

12.02.2011 16:09

Després de dues setmanes de descans, el Regal Barça B ha tornat a les pistes de joc. Ho ha fet amb una derrota a Mallorca davant l’equip local per un contundent resultat de 93-65.

El conjunt balear, que amb aquesta victòria s’ha situat líder provisional de la classificació, s’ha imposat al filial del Regal Barça amb una clara diferència de quasi trenta punts (93-65).L’equip de Borja Comenge ha sortit amb força, però al segon quart el Bàsquet Mallorca ha guanyat molt avantatge amb l’anotació de tres triples seguits.

Al descans el Regal Barça B perdia de 20 punts, fet que moralment ha desgastat els joves jugadors blaugranes. A l’últim quart s’ha trencat definitivament el partit, establint-se així un resultat molt desequilibrat.

Comenge: "Anímicament no hem pogut superar les baixes"

L’entrenador del Barça B ha assegurat que ha estat un partit difícil tenint en compte les baixes acumulades i el fet d’afrontar-les fora de casa. “Anímicament no ho hem pogut superar” ha apuntat Borja Comenge. Així doncs, acabada la divuitena jornada de la Lliga, el Regal Barça B continua a la desena posició de la classificació, i el Bàsquet Mallorca es col·loca líder provisional a l’espera dels partits del Knet Rioja i del River Andorra.