Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Navarro, Sada i Vázquez, els tres capitans


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

24.09.2011 12:22

Navarro, Sada i Vázquez, els tres capitans del Barça Regal

Sònia de Alba


L’equip ha decidit. I Juan Carlos Navarro és el nou capità del Barça Regal. La Bomba pren el relleu de Roger Grimau i estarà flanquejat per Víctor Sada i Fran Vázquez.


Foto: Àlex Caparrós - FCB
Foto: Àlex Caparrós - FCB

També capità de la selecció espanyola
Navarro també ha estat el capità de la selecció espanyola. Com un dels jugadors més veterans del combinat, Juan Carlos ja ha demostrat que té capacitat de lideratge dins de la pista i també fora. Gestos tan blaugranes com el de cedir el trofeu de campió de l'Europeu a Felipe Reyes demostren el carisma de Navarro.

Producte cent per cent blaugrana. Format a la casa, català i jugador franquícia de l’equip. Juan Carlos Navarro és el nou capità del Barça Regal. L’escorta de Sant Feliu, que la temporada passada exercia de segon, pren el relleu de Roger Grimau. Navarro és el màxim representant dels jugadors dins i fora del vestidor.

Pel que fa a l’elecció dels capitans, aquesta la fan els mateixos jugadors. I Juanqui ha estat l’elegit. Des que va debutar en el primer equip blaugrana el 23 de novembre del 1997 (amb 17 anys) fins ara, La Bomba ha trencat registres. Per talent, qualitat i habilitat, la redempció a la seva figura és inqüestionable.

Els jugadors també han decidit que el segon de bord sigui Víctor Sada. Per anys a l’equip, per haver mamat barcelonisme des de petit, per haver demostrat que amb esforç s’arriba al màxim i per ser un dels pilars bàsics en què s’ha de sustentar el Barça Regal, el base tenia tots els números a favor.

Finalment, Fran Vázquez ha estat designat com a tercer capità. El gallec, que comença la seva sisena temporada a l’equip blaugrana, ja ha exercit de capità durant la pretemporada.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana