Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça i Regal, compartint valors


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

21.09.2011 15:25

Barça i Regal, dos anys més compartint valors

Meritxell Infante


La companyia d’assegurances Regal continua dues temporades com a patrocinador principal de la secció de bàsquet. Després de tres temporades, aquesta unió es fonamenta en compartir títols, lideratge i valors.


Robles i Bladé, en la presentació de la renovació de Regal. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)
Robles i Bladé, en la presentació de la renovació de Regal. (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Després de la presentació de Marcelinho Huertas com a nou jugador del Barça Regal, s’ha celebrat la roda de premsa per oficialitzar la continuïtat de Regal com a patrocinador principal de la secció de bàsquet. D’aquesta manera, la companyia d’assegurances continuarà patrocinant l’equip blaugrana durant dues temporades més, amb opció a una tercera.

Joan Bladé ha agraït a Regal la seva predisposició per al canvi d’ordre en el nom de l’equip, que des d’aquesta temporada es diu Barça Regal, i ha assegurat que “totes les victòries del Barça també ho són de Regal.”

Tres temporades amb nou títols

“Hem compartit tres temporades on hem guanyat nou títols, però també hem compartit lideratge i valors amb el Barça”, ha afirmat Pablo Robles, director de Regal, que ha fet un balanç molt positiu per a la seva companyia, ja que també s’ha convertit en el patrocinador líder de la Lliga.

Aquest acord també té una vinculació amb la part formativa de la secció de bàsquet, així com també amb els seus veterans i amb l’equip de bàsquet en cadira de rodes.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana