Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Marcelinho: “Hi deixaré la pell”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

21.09.2011 14:08

Marcelinho: “Hi deixaré la pell”

Carles Cascante


El base brasiler del FC Barcelona Regal ha estat presentat aquest dimecres a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou. Huertas ha deixat clar que arriba al Barça Regal “a la recerca de la felicitat” i que “hi deixarà la pell”.Sense pressió per suplir "un amic" com Ricky
Marcelinho ha confessat que no sent cap mena de pressió per substituir “un amic” com és Ricky Rubio: “Sempre he tingut una gran relació amb ell. Quan vaig arribar a la Penya ell tenia 13 anys i ja impressionava. Li desitjo el millor. El dia que vaig fitxar em va felicitar i em va desitjar molta sort. Pel que fa a la pressió, no en sento cap. Si he arribat aquí és perquè tinc els meus mèrits i la meva qualitat. Ja em va passar el mateix a Vitòria quan vaig arribar per suplir Priggioni. No sento la pressió. Sóc Marcelinho i jugo a la meva manera.
El fitxatge estrella de l’equip de Xavi Pascual per a la temporada 2011/12, Marcelinho Huertas, ha assegurat que “és un privilegi i un somni jugar a un equip com el Barça Regal” i que, “malgrat que he deixat de guanyar diners perquè tenia altres propostes, he preferit venir aquí per buscar la felicitat”. En aquest sentit, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha destacat que, com en els casos d’Eidson i Wallace, “el grau de compromís i implicació han estat claus per dur a terme aquest fitxatge”. Finalment, Joan Creus ha dit, amb seguretat, que “Marcelinho ocuparà el buit que han deixat al vestidor del Palau els grans jugadors que van marxar al final de la temporada anterior.”

La felicitat per damunt dels diners

Huertas ha destacat que sempre va tenir molt clar que la proposta més atractiva per als seus interessos era la del Barça Regal, malgrat haver tingut altres ofertes més interessants  econòmicament: “El meu desig sempre ha estat el de vestir aquesta samarreta. En el meu cas, he deixat de guanyar diners per busca la felicitat. Sóc un privilegiat. És un somni.”

El brasiler també ha explicat que el fet de tenir un jugador de tanta categoria al seu costat “em facilitarà les coses” i que “millorarà el meu joc, sempre pensant en el bé de l’equip.” L’exjugador del Caja Laboral ha afirmat amb rotunditat “M'hi deixaré la pell, ho tinc molt clar. El passat ja és història. Sempre tindré respecte pels equips on he jugat, però ara el meu lloc és el Barça Regal.”

Bladé destaca el seu compromís

2011-09-21_PRESENTACION_MARCELINHO_HUERTAS_006.jpgEl directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, ha incidit també en un aspecte molt important, el compromís del jugador: “Vull destacar el gran esforç que ha fet el jugador per venir al Club. L’ha prioritzat per davant d’altres projectes potser més interessants econòmicament. És una mostra més, doncs, de la implicació i el compromís, que fins i tot es va traduir en una reducció del seu salari.”

Bladé ha explicat també les condicions del traspàs acordades amb el seu anterior club, el Caja Laboral. El muntant total de l’operació va ser de 2.100.000 euros.

Creus el defineix

Pel que fa al secretari tècnic del Barça Regal, Joan Creus, ha destacat les virtuts del que ha estat designat com el millor base de l’ACB la temporada anterior: “Es tracta d’un jugador contrastat amb experiència. Fa set anys que és al bàsquet europeu i coneix perfectament la Lliga ACB i l’Eurolliga. És un base pur, amb les bones característiques que tenen aquest jugadors. Implicat a fer jugar l’equip i que té uns valors que ens agraden a tots i que lliguen molt bé amb la nostra filosofia. Necessitàvem un base des de finals de la temporada passada i al final hem pogut aconseguir aquest gran fitxatge. Estem molt orgullosos.”

Creus, a més, també ha admès que Marcelinho omplirà el buit deixat pels grans jugadors que van marxar a finals de la temporada passada: “Hem tingut baixes importants al  vestidor, pel pes que representaven, i penso que Marcelinho ocuparà amb tota seguretat el lloc deixat per aquests grans jugadors.”

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana