Marcelinho debuta amb victòria (55-90)

19.09.2011 22:04

Carles Cascante

Marcelinho Huertas ha debutat amb la samarreta del Barça Regal. El base brasiler ha sortit d’inici en el partit que ha enfrontat l’equip local del Tarragona Bàsquet 2017 amb l’equip de Xavi Pascual. Els blaugranes han guanyat per 55 a 90.

LA FITXA
TARRAGONA BASKET 2017, 55
FC BARCELONA REGAL, 90

Tarragona Basket 2017:
Alba (-), Schreiber (10), Santana (4), Martínez (11), Mitchell (11) –cinc inicial-, Fernández (12), Santiago (-), Jacas (-), Selakovs (-), Fornas (-), Sallie (2).

FC Barcelona Regal: Huertas (4), Rabaseda (11), Eidson (18), Vázquez (7), Wallace (15) –cinc inicial-, Creus (3), Garcia (5), Aparicio (4), Ingles (9), Ndong (10), Abdoulaye (2), Pérez (2) .

Parcials: 15-24 / 12-28 / 17-16 / 11-22

Àrbitres: Mitjana, Martín Bertrán, Perea

Pavelló del Serrallo (Tarragona): 1500 espectadors
Quart partit de la pretemporada i quart triomf per al FC Barcelona Regal que s’ha imposat a domicili al Bàsquet Tarragona 2017. Els locals, un equip d’inferior categoria (LEB Or), només han aguantat fins al final del primer quart, quan el desavantatge tan sols era de nou punts (15-24). Huertas ha acabat el matx amb 4 punts, Ingles amb 9 i Chuck Eidson ha estat el millor dels blaugranes, amb 18. CJ Wallace ha acabat amb 15.

Rotacions per a tots i descans per a Mickeal

2011-09-19_TARRAGONA_BASQUET_2017_-_FCB_REGAL_008.jpgXavi Pascual ha aprofitat el matx per rotar constantment la banqueta i veure en acció jugadors que fins ara encara no s’havien vestit de curt en un partit de pretemporada –Joe Ingles i Marcelinho Huertas-. En el cas del brasiler, l’exjugador del Caja Laboral ha actuat d’inici i ha evidenciat un estat de forma envejable –tenint en compte que ve del Preolímpic-. Pel que fa a Ingles, també ha disputat uns minuts, malgrat no ser titular.

Els dotze jugadors convocats per al partit han tingut la seva oportunitat. Pascual, però, ha donat descans Pete Mickeal per precaució, ja que va patir en el darrer entrenament un fort cop al genoll dret –el no intervingut-. Malgrat això, el nord-americà ha viatjat per ser al costat dels seus companys.

Marcelinho post partit

“M’he sentit molt bé, molt a gust. Potser encara em manca una mica de ritme, conèixer una mica millor els sistemes i els companys. Ara tenim uns quants partits més abans que comenci la Lliga i espero anar de menys a més.”

“El partit ha estat bo. Hem pitjat l’accelerador des del principi, tothom ha jugat, fins i tot els joves que han tingut força minuts i de qualitat.”

Temporada 11-12