Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Bona i progressiva adaptació dels nous”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

17.09.2011 18:25

Julbe: “Bona i progressiva adaptació dels nous”

Carles Cascante


El Barça Regal segueix amb la feina de pretemporada. El balanç, fins ara, pel que fa a càrrega de treball i partits, és immillorable, segons explica el segon entrenador Agustí Julbe. Els nous s’estan adaptant bé, i “no hi ha hagut lesions”.


Foto: arxiu FCB
Foto: arxiu FCB

L’equip que entrena Xavi Pascual va començar a treballar el 24 d’agost. Des d’aleshores, la feina s’ha repartit entre Barcelona i Encamp, on els barcelonistes hi van fer una estada de sis dies.

Enmig hi ha hagut tres partits de pretemporada davant l’Assígnia Manresa ( 86-75 ), la Universitat de Stanford ( 85-70 ) i el Kimkhi rus ( 81-64 ). Els tres enfrontaments s’han saldat amb triomf i així els ha analitzat Agustí Julbe: “Penso que també són una mostra de la feina que s'havia fet abans de cada partit. Potser, tot i haver guanyat, el que pitjors sensacions ens deixa és el partit contra la Universitat de Stanford, però perquè veníem d’Andorra amb molta càrrega de treball feta, sobretot en els darrers dies, i per això era previsible que passés. En canvi, els partits contra el Manresa i el Kimkhi ens van deixar molt bones sensacions.”

El millor, la manca de lesions

De totes aquestes setmanes de feina, a banda de la bona adaptació dels nous, als quals cal afegir els dos darrers nouvinguts –Marcelinho i Joe Ingles–, la millor notícia, segons Julbe, és la manca de lesionats: “Un dels fets importants és que no hi ha hagut lesionats, ni de curta ni de llarga durada. Hem tingut molta sort. S’ha fet una molt bona feina des dels Serveis Mèdics, així com des de la preparació física de l’equip pel que fa a la prevenció de lesions. Crec que és una de les claus.”

Pel que fa a la feina que s’ha dut a terme, Julbe apunta a la “bona i progressiva adaptació dels nous”: “Hem fet tot el treball entre Barcelona i Andorra. Tenim una bona i progressiva adaptació dels jugadors nous. Darrerament s’han incorporat Marcelinho i Ingles, i amb la resta que ja hi han estat des del principi s'ha fet un molt bon treball i hi ha hagut una progressió adequada.”

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana