Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els vuit nois que complementen el Barça Regal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

10.09.2011 12:42

Els vuit nois que complementen el Barça Regal

Sònia de Alba


Josep Pérez, Carles Marzo, Joan Creus, Àngel Aparicio, Iván García, Nick Spires, Alexandr Zhigulin i Papa Abdoulaye són els vuit joves que treballen a Encamp amb el primer equip de bàsquet.Objectiu doble: completar el grup de treball i adquirir experiència. Xavi Pascual compta amb vuit jugadors joves –en edat júnior la majoria– per fer equip. Amb només sis sèniors (Fran Vázquez, Boniface Ndong, Pete Mickeal, Chuck Eidson, Xavi Rabaseda i CJ Wallace), el Barça Regal necessita més efectius durant aquesta fase de la pretemporada fins que no arribin els internacionals (Juan Carlos Navarro, Víctor Sada, Erazem Lorbek i Kosta Perovic estan disputant l’Europeu; Joe Ingles el preolímpic d’Oceania i Marcelinho Huertas el preolímpic d’Amèrica).

2011-09-06_ENTRENAMIENTO_FCB_REGAL_029.jpgEls vuit privilegiats són els següents. En la posició de base, Carles Marzo, Joan Creus i Josep Pérez; com a escorta, Àngel Aparicio; com a aler, Iván García (l’any passat ja va ajudar l’equip durant la fase més crítica de lesions i, desafortunadament, ell es va lesionar greument); Nick Spires i Alexandr Zhigulin són dos ‘4’ en edat júnior, i com a pivot hi ha Papa Abdoulaye Mbaye, en la seva tercera pretemporada amb el primer equip.

“Tenim diferents perfils de jugadors”, explica Agustí Julbe. El segon entrenador blaugrana, com la resta del cos tècnic, estan molt pendents d’aquests joves jugadors: “Tot i que, per a alguns, aquesta ja és la segona o tercera pretemporada que fan amb nosaltres, per a d’altres és la primera experiència i és important que vegin un estil de bàsquet diferent, més estructurat que en les categories formatives. A més, complementen el treball del sènior, col•laboren en el cinc contra cinc i és important per a ells que entrin en la dinàmica del primer equip”.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana